Saçımı mahvettim

knk bende depresyondan benimde burnuma gelen saçı 5e vurdum inan kısa saç her zaman daha iyi 2 haftayada oturur saçın kendine yeni imaj vermiş oluyorsun ve kızlar kısa saçı daha çok sever erkek adamın saçı kısa olur ve bu kadar özgüvensiz olma benim saçım suan kestiğimden 3 hafta geçti hala senin saçından kısadır bu kadar kafaya takma
Evet bu arada uzadıkça diyorsun acaba hep böyle mi takılsam felan. Hatta ben belki hep böyle takılırım. İlk kestirdiğimde yanlar biraz kötüydü ondan kötü duruyordu ama yanları da güzel şekilli aldırırsam bir dahakine, ben okeyim kısa saça. Hem rahatlığı da çok iyi.

Bu arada kısa saç şapkayla daha da kötü duruyor. Şapka zaten kısa olan saçı da kapatıyor alnınız görünüyor sadece. Kapüşonun altından az bir şey saç gözükmesi de daha beter duruyor. Yani biraz kaşınıza kadar felan gelse düzgün durur kapüşonla yoksa çirkin durur

Bu arada kısa saç şapkayla daha da kötü duruyor. Şapka zaten kısa olan saçı da kapatıyor alnınız görünüyor sadece. Kapüşonun altından az bir şey saç gözükmesi de daha beter duruyor. Yani biraz kaşınıza kadar felan gelse düzgün durur kapüşonla yoksa çirkin durur.
Hocam başka napabilirim kapşonlü kötü durur şapka kötü durur napiyim pazar günü saçmı ektiriyim xd

Kanka bende depresyondan benim de burnuma gelen saçı 5E vurdum inan kısa saç her zaman daha iyi 2 haftaya da oturur saçın kendine yeni imaj vermiş oluyorsun ve kızlar kısa saçı daha çok sever erkek adamın saçı kısa olur ve bu kadar öz güvensiz olma benim saçım şu an kestiğimden 3 hafta geçti hala senin saçından kısadır bu kadar kafaya takma.

Hocam ama zaten kafam büyük kısa saçta olunca tam ucubelere benzedim :/

XD umarım öyle olur pazartesi.
Hocam biz sana ne kadar dil döksek de maalesef aşırı derecede yaşayacaksın o duyguları; çekineceksin falan filan yani birkaç hafta biraz mutsuz takılacaksın. Ben kendim de öyle olduğum için size yalan söylemeyeceğim. Bir ay falan şekliniz bozuk gezeceksiniz yapacak bir şey yok :D. Önemli olan bundan çok etkilenmemeyi öğrenmek; takmamak.

Evet onu ben de yaşadım kafa şeklimin kötü olduğunu saçımı kısaltınca öğrendim :D. Bir şey olmaz be hocam canın sağ olsun.

Hocam ama o fotoğraftaki saçın yarısı kadarmı ne var saçım. Yani çok olacağını düşünmüyorum.
1730551940696.png
Böyle olabilir.

Hocam biz sana ne kadar dil döksek de maalesef aşırı derecede yaşayacaksın o duyguları; çekineceksin falan filan yani birkaç hafta biraz mutsuz takılacaksın. Ben kendim de öyle olduğum için size yalan söylemeyeceğim. Bir ay falan şekliniz bozuk gezeceksiniz yapacak bir şey yok :D. Önemli olan bundan çok etkilenmemeyi öğrenmek; takmamak.

Evet onu ben de yaşadım kafa şeklimin kötü olduğunu saçımı kısaltınca öğrendim :D. Bir şey olmaz be hocam canın sağ olsun.

Eki Görüntüle 2342884
Böyle olabilir.

Haklısınız hocam artık yapacak bir şey yok galiba :/ umarım bu hafta hızlı geçer.

Hocam başka ne yapabilirim kapüşonlü kötü durur şapka kötü durur ne yapayım pazar günü saçmı ektiriyim xd.

İnan bende kestiğim gün saçımdan dolayı daha da kötü olmuştum ama şu an iyi ki vurmuşum diyorum eminim sende öyle olacaksın az sabret saç oturcaktır kendi kendine.

Ben 1 numara saçla okula gidiyordum kimse bir şey demiyordu takma kafana kimse sana bir şey demez saçla ilgili.

İnan bende kestiğim gün saçımdan dolayı daha da kötü olmuştum ama şu an iyi ki vurmuşum diyorum eminim sende öyle olacaksın az sabret saç oturcaktır kendi kendine.
Evet bir süre sonra göze güzel gelmeye başlıyor ufaktan.

Ben 1 numara saçla okula gidiyordum kimse bir şey demiyordu takma kafana kimse sana bir şey demez saçla ilgili.
Evet ben de birkaç arkadaşa denk geldim saçlarını kısaltmışlar falan ama onlara bakınca yine onları görüyordum yani hiç de sırıtmıyordu saçları. İnsan en çok kendisini kafaya takıyor.

Çok kötüyse peruk tak hocam.

Olsa takmaz miyiz be hocam:>
Evet bir süre sonra göze güzel gelmeye başlıyor ufaktan.

Evet ben de birkaç arkadaşa denk geldim saçlarını kısaltmışlar falan ama onlara bakınca yine onları görüyordum yani hiç de sırıtmıyordu saçları. İnsan en çok kendisini kafaya takıyor.
Ama işte ben fotoğrafıma bakiyom 5 gün önceki şimdikine bakıyorum diyorimki saçımı kestirken nasıl izin verdim diye yani çok fark var

İnşallah hocam:<

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı