Saçımı mahvettim

Evet hocamda yine de insan tanık insanların yanına gittiğinde utanıyor en büyük sorun ya hoca derste kapüşonumu çıkarmamı isterse bazı hocalar öyle dersteyken ne bere, ya da kapüşon olmasını istemiyor bu cidden sorun yani :/
Anlıyorum hocam sizi ben odamdaki aynayı kaldırma derecesine bile geldim yani o derece. Tecrübe oldu yani bana kısa saç yakışmıyormuş öğrenmiş oldum; daha da kısaltmam. Yakışsaydı hep böyle takılırdım. Size de tecrübe olmuş işte. Çok kötüyse bir berbere gidip ufaktan şekil verdirtmeye çalışabilirsin yanlarına falan.

Hocam ben gittim sadece kötü niyetli 2-3 arkadaşım dalga geçti diğer arkadaşlarım bir tek kelime bile etmediler yani zaten sizi seven kişiler kafanızdaki saça göre size muamele çekmez. Belki biraz gülerler ama iyi niyetli gülmekten bahsediyorum; onlar da teselli ederler seni uzar boş ver falan diye. Zaten saçından dolayı sana tavrı değişen insana da sen yüz verme.

Zaten sınıfta samimi olduğum 1 2 kişi var asıl sorun zaten diğer insanların beni görmesi yani cidden bu halimle sınıfa bile girmek istemiyorum.

Anlıyorum hocam sizi ben odamdaki aynayı kaldırma derecesine bile geldim yani o derece. Tecrübe oldu yani bana kısa saç yakışmıyormuş öğrenmiş oldum; daha da kısaltmam. Yakışsaydı hep böyle takılırdım. Size de tecrübe olmuş işte. Çok kötüyse bir berbere gidip ufaktan şekil verdirtmeye çalışabilirsin yanlarına falan.

Keşke yapacak saçım olsaydı XD o kadar az saçım kalmışki taraması bile zor artık yapacak bir şey yok gibi :/

Zaten sınıfta samimi olduğum 1 2 kişi var asıl sorun zaten diğer insanların beni görmesi yani cidden bu halimle sınıfa bile girmek istemiyorum.
Hocam ben de yaşadım aynısını hatta bi kız görünce uzaktan güldü falan ama hiç takmadım yani hatta bu bana özgüven bile kazandırdı; kimseyi takmama yeteneğim falan gelişti :D. Beni seven arkadaşlarım hala bana aynı davranıyorlar yani onlar bir şey demediler.

Keşke yapacak saçım olsaydı XD o kadar az saçım kalmışki taraması bile zor artık yapacak bir şey yok gibi :/
Yanları kazıt veya 1-2 numara kestir bir iki çizik felan attır bir şekilde oradan bir güzellik kazandırabilirsin demek istedim yani hocam; bari uzarken düzgün uzasın.

Evet doğru hocam ama cidden normalde uzun saçlı halimden 15 16 kat daha çirkin gösteriyor zaten çok da yakışıklı biri değilimdir ama normal halimden cidden bu kadar çirkin gösteriyor insan okula gişesi bile gelmiyor.
Burada önemli olan başkalarına karşı özgüvenli gözükmekten ziyade, kendine özgüvenli olmak eğer bunu yapabilirsen diğerini de yapabilirsin zaten.
Senin saçınla dalga geçenlerin veya, kötü niyetle bakanların kusuru olmadığını mı zannediyorsun? Emin ol kendilerinde bin bir çeşit kusur gören tipler.
Başkalarıyla da dalga geçerek bunu kapatabileceklerini düşünürler.
Hiç kafaya takma saçın uzayacak.

Hocam ben de yaşadım aynısını hatta bir kız görünce uzaktan güldü falan ama hiç takmadım yani hatta bu bana öz güven bile kazandırdı; kimseyi takmama yeteneğim falan gelişti :D. Beni seven arkadaşlarım hala bana aynı davranıyorlar yani onlar bir şey demediler.

Yanları kazıt veya 1-2 numara kestir bir iki çizik falan attır bir şekilde oradan bir güzellik kazandırabilirsin demek istedim yani hocam; bari uzarken düzgün uzasın.

Yanları kestirsem tam keko tipli olmaz miyim? Zaten benden uzak duran insanları sahada benden uzaklaştırmak istemiyorum :/ bilmiyorum ne kadar sweatshirt kapüşonu ezik gibi dursada takmak zorundayım herhalde.

Burada önemli olan başkalarına karşı öz güvenli gözükmekten ziyade, kendine öz güvenli olmak eğer bunu yapabilirsen diğerini de yapabilirsin zaten.
Senin saçınla dalga geçenlerin veya, kötü niyetle bakanların kusuru olmadığını mı zannediyorsun? Emin ol kendilerinde bin bir çeşit kusur gören tipler.

Ama zaten sorun ettiğim dalga geçecek kısım değil zaten dalga geçecek 1 2 arkadaşım var onlarda saminliktendir herhalde asıl soru zaten sınıfta dediğim gibi sadece 1 2 kişiylemi ne takılıyorum onun dışında çoğu kişiye ismimi sorsan tanımaz işte onlara bu saçımla gözükmek istemiyorum.

Yanları kestirsem tam keko tipli olmaz miyim? Zaten benden uzak duran insanları sahada benden uzaklaştırmak istemiyorum :/ bilmiyorum ne kadar sweatshirt kapüşonu ezik gibi dursada takmak zorundayım herhalde.
Hocam o keko gibi durma olayı saçla tam ilişkili değil yani yanları kazıtın derken katlı yapın demek istedim sıfırdan kat kat çıkabilir. Direkt katsız sıfır da olabilir. Düzgün bir tipseniz saçınızın öyle olması sizi keko gibi göstermez. Ağzınızda sigara elinizde tesbih saçınızın yanları da o şekildeyse keko olursunuz. Yakışan adamda gayet biçimli duruyor yanların kısa olması. Böyle olabilir;
1730551347856.png

Ama zaten sorun ettiğim dalga geçecek kısım değil zaten dalga geçecek 1 2 arkadaşım var onlarda saminliktendir herhalde asıl soru zaten sınıfta dediğim gibi sadece 1 2 kişiylemi ne takılıyorum onun dışında çoğu kişiye ismimi sorsan tanımaz işte onlara bu saçımla gözükmek istemiyorum.
Emin ol umurlarında bile değilsin.

Selamlar, benim normalde uzun (kendime göre uzun) saçlarım vardı, yani gözüme hatta burnuma gelene kadar. Ama berber fiyatları çok arttığından eski bir berber olan abim beni tıraş etmeye karar verdik. Ne kadar az kesmesini söylememe rağmen, resmen bütün saçımı kesti. Normalde burnuma gelen saçım şu an alnımın yarısına bile gelmiyor. Zaten insanlarla zor konuşan biriyim; yani çok konuşkan biri değilim, bir de üstüne bu iğrenç saç modeli yapılınca sokağa bile çıkmak istemiyorum. Fakat bu hafta yazılı haftası, yani okula gitmem gerek ve cidden bu saçla sınıfa girdiğimi hayal ettiğim zaman bile kendimi parçalayasım geliyor. Sizce okulda sweatshirt'in şapkası ile gezsem bir şey derler mi, ya da bu saçımı gizlemenin başka bir yolu var mıdır?
Şempanze agaların dışında seni kimse umursamıyor.

Bu arada kısa saç şapkayla daha da kötü duruyor. Şapka zaten kısa olan saçı da kapatıyor alnınız görünüyor sadece. Kapüşonun altından az bir şey saç gözükmesi de daha beter duruyor. Yani biraz kaşınıza kadar felan gelse düzgün durur kapüşonla yoksa çirkin durur.

Burada önemli olan başkalarına karşı öz güvenli gözükmekten ziyade, kendine öz güvenli olmak eğer bunu yapabilirsen diğerini de yapabilirsin zaten.

Hocam o keko gibi durma olayı saçla tam ilişkili değil yani yanları kazıtın derken katlı yapın demek istedim sıfırdan kat kat çıkabilir. Direkt katsız sıfır da olabilir. Düzgün bir tipseniz saçınızın öyle olması sizi keko gibi göstermez. Ağzınızda sigara elinizde tespih saçınızın yanları da o şekildeyse keko olursunuz. Yakışan adamda gayet biçimli duruyor yanların kısa olması. Böyle olabilir;
Eki Görüntüle 2342864

Emin ol umurlarında bile değilsin.

Hocam ama o fotoğraftaki saçın yarısı kadarmı ne var saçım. Yani çok olacağını düşünmüyorum.

Selamlar, benim normalde uzun (kendime göre uzun) saçlarım vardı, yani gözüme hatta burnuma gelene kadar. Ama berber fiyatları çok arttığından eski bir berber olan abim beni tıraş etmeye karar verdik. Ne kadar az kesmesini söylememe rağmen, resmen bütün saçımı kesti. Normalde burnuma gelen saçım şu an alnımın yarısına bile gelmiyor. Zaten insanlarla zor konuşan biriyim; yani çok konuşkan biri değilim, bir de üstüne bu iğrenç saç modeli yapılınca sokağa bile çıkmak istemiyorum. Fakat bu hafta yazılı haftası, yani okula gitmem gerek ve cidden bu saçla sınıfa girdiğimi hayal ettiğim zaman bile kendimi parçalayasım geliyor. Sizce okulda sweatshirt'in şapkası ile gezsem bir şey derler mi, ya da bu saçımı gizlemenin başka bir yolu var mıdır?
knk bende depresyondan benimde burnuma gelen saçı 5e vurdum inan kısa saç her zaman daha iyi 2 haftayada oturur saçın kendine yeni imaj vermiş oluyorsun ve kızlar kısa saçı daha çok sever erkek adamın saçı kısa olur ve bu kadar özgüvensiz olma benim saçım suan kestiğimden 3 hafta geçti hala senin saçından kısadır bu kadar kafaya takma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı