Saçma bir oyun olan Erzurum gerçeği

Kusur bakma yanlış anlamış olabilirim ama keşke yazdığım mesajları okusaydın.
Kısaca oyunun bu parayı haketmediğini yazmışsın. Buna katılıyorum, oyun bence 25₺ etmez. O paraya alınacak bir CS:GO silah skini bile daha çok keyif verebilir hatta daha sonra satılabilir de.
 
@hadwiger bir de yanlış anlaşılmasın Türk oyun geliştiricileriyle bir sorunum yok. Akıllarında kurdukları fikirlerle sorunlarım var. Global olarak adımızı Erzurum gibi oyunlarla duyuramayız. Genel kitleye ulaşan ortak değerlerle bezenen oyunlara ihtiyacımız var. Din,dil,ırk ile ilgili öğeler bulunan oyunları sevemem kimse kusura bakmasın. Gitmiş oyuna cami koymuş hahaha şaka gibi ya.
 
Amacım tartışma çıkartmak değil, sadece soru soracağım.

Bir gün Türkiye'den silah mekaniği olarak son çıkan Call Of Duty oyunları seviyesinde, hikaye olarak da sağlam, Türk askerlerini anlatan bir oyun çıksa, milli duyguları sömürüyor der misiniz? Lütfen yanlış anlamayın, Erzurum hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum. Sadece bu soruya ne cevap vereceğinizi merak ettim.
Hocam oyunların kalitesi bir yana, Call of Duty gibi oyunlarda Amerikan emperyalizmi ve ABD devleti sempatik göstermeye çalışılıyor ama kimse çıkıp buna bir şey demiyor. Bunda olunca eleştiri olsun milli duyguları sömürüyor diyorlar. Eleştirilecek bir sürü yanı var ama bu bence boş bir eleştiri.
 
Hocam oyunların kalitesi bir yana, Call of Duty gibi oyunlarda Amerikan emperyalizmi ve ABD devleti sempatik göstermeye çalışılıyor ama kimse çıkıp buna bir şey demiyor. Bunda olunca eleştiri olsun milli duyguları sömürüyor diyorlar. Eleştirilecek bir sürü yanı var ama bu bence boş bir eleştiri.
Sonuçta oyun Erzurum'da geçiyor. Camii falan olmasına karşı değilim ama bunların çok gözümüze sokulması saçma.
 
Oyunun grafikleri orta altı. Hikaye desek değerlendirilmesi saçma bence. Oyundaki unsurlar vasat altı. Optimizasyon felaketler ötesi zaten. 15 FPS ile oynadım 5600 XT ile.
 
Öncelikle önceki yazılarıma gidip oyun erken erişimken dediğim şeylere bakabilirsiniz. Geliştirilirse oynanabilecek bir oyun olacağını söylemiştim fakat oyun çıktı oyunu da satın aldım fakat aldıktan 30-40 dk sonra iade ettim. Şimdi baştan ne bir Jahrein izlerim ne de panda drama yapmaya gerek yok. Oyun kötü ve özellikle verdiğiniz paraya göre çok çok kötü kimse kusura bakmasın da destek olacağım diye israf yapmaya gerek yok. Oyun kötü zaten Long Dark çakması olduğu herkes tarafından biliniyor yani şuna rağmen hala savunanlar var. Her neyse oyunu adam hiçbir şekilde geliştirmemiş ve hikaye dediği sadece yönlendirme hiç hikaye unsuru yok tek kişi yapmışta. Cart curt beni ilgilendirmez kardeşim ben verdiğim paranın hakkını veriyorsa sonuna kadar desteklerim fakat eğer hakkını vermiyorsa bir de Epic Games'te biliyorsunuz ki Long Dark bedava verildi. Hiç kusura bakmasın bahaneleri kabul etmem.

Evet iademi yaptım ve paramı aldım. Benim için bitmiştir. Fakat insanları kandırmaktan başka bir şey değil sözde daha çıkınca bayağı gelişecekmiş falan bunların hepsi yalan. Yapımcıya sözüm yok parasını kazanmaya çalışıyordur eyvallah fakat insanları kandırmak ne olursa olsun kim ne derse desin kabul edilebilecek bir şey değil. Erzurum(tabii sadece adı öyle) gibi bir ilimizde kutup ışığı görmek istiyorsanız oyuna para verip bu inanılmaz olaya siz de şahitlik edebilirsiniz. Ha buradan Jahrein'in izleyicisi diyecek olanlara da kardeşim ne onu ne de Panda'yı izliyorum gerçekler acıtır. Bu konu çıkmadan önce de konu açmıştım ve gereksiz yere sadece Türk oyunu olduğu için övüldüğü birçok yayıncı gördüm ne diyeyim artık. Kısacası özetlersek" oyun verdiğiniz paranın hakkını vermiyor" bu kadar iyi günler.
Keşke burada ego kasmak yerine yapımcıya geri dönüş yapsaydınız. Bir oyun kötüdür eyvallah. Oyun parasının hakkını vermiyordur ona da eyvallah. Fakat işin içine Jahrein ve Panda dahil olunca bir anda gündem oldu. Türkiye deki oyun sektöründen gram haberi olmayanlar kendini bir şey zannederek oyunu gömmeye çalışıyor. Türkiye de şu ana kadar binlerce kere kötü oyun çıktı fakat hiçbirinde bu kadar olay olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı