Sadece CS:GO'da 200-300 FPS için sistem önerisi

Bütçe
3K

kaanselcuk.tr

Centipat
Yer
Belçika
Daha fazla  
Meslek
Tasarım
Arkadaşlar herkese merhaba,

Elimde 144 Hz monitör klavye mouse kulaklık mevcut. Kasa toparlayacağım ya da hazır sistem alacağım. Daha önce kasanın içini bile görmemiş biri olarak hazır sistem tercihimdir.

Tek oynayacağım oyun CS:GO. Düşük ayarlar 4:3 de 200-300 FPS almak niyetim. Oyun için hiç PC almadığım için Intel ve NVIDIA egemenliğindeki zamanda kaldı bilgilerim. Şimdi ise ASUS AMD gibi birçok domine eden ürünler var ve bir gram bilgim yok. Oyunda supreme oynuyorum ve düşmek istemiyorum.

Bütçem 3K ya kadar. Dediğim gibi sadece CS:GO oynanacak o yüzden özellikle işlemci ile birlikte önerilerinizi bunları nasıl toplayacağımı söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Herkese sağlıklı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sadece kasaya ihtiyacım var, durum o kadar mı vahim? Hardcore girmişsiniz :/ Monitör falan var ama..

Bir de sorumun cahilliğini mazur görün. 144 hz monitör varken 300 fps alsam bile 144 lük görüntüleme hızım olduğundan 150 fps ya da 300 fps almam neyi değiştirir?

Arkadaşlar sadece kasaya ihtiyacım var, durum o kadar mı vahim? Hardcore girmişsiniz :/ monitör falan var ama.

Bir de sorumun cahilliğini mazur görün. 144 Hz monitör varken 300 FPS alsam bile 144'lük görüntüleme hızım olduğundan 150 FPS ya da 300 FPS almam neyi değiştirir?

Kral sorun orada değil sadece kasa toplayacağım demişsin. 3K bütçe ile zor 5bin yapman lazım en az ki 200 FPS falan versin 220 gibi yani zor. 3K bütçe ile sadece PC ise 120 FPS falan alman lazım.

Arkadaşlar sadece kasaya ihtiyacım var, durum o kadar mı vahim? Hardcore girmişsiniz :/ Monitör falan var ama..

Bir de sorumun cahilliğini mazur görün. 144 hz monitör varken 300 fps alsam bile 144 lük görüntüleme hızım olduğundan 150 fps ya da 300 fps almam neyi değiştirir?
144Hz monitör sana 144 fps görüntüsü verir. Yoksa yeri geliyor 8000 fps alıyorum oyun ekranlarında afterburner'a göre.

144Hz monitör sana 144 fps görüntüsü verir. Yoksa yeri geliyor 8000 fps alıyorum oyun ekranlarında afterburner'a göre.
İşte bundan sormak istedim aslında. İnsanlardaki 240+fps sevdası neden o zaman maksimum monitör kadar görebilecek zaten. Ben de 300 fps almamın bir anlamı yok o halde. 150-200 arası alsam 300fps almamla birşeyi değiştirmeyecek?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı