Sağır oldum

Zar patlamış olabilir mi?

Aciyomu
Bende giderken endişeliydim ama acı olmuyor inan bana 2 dakikalık iş seninki. Uyutmayacak kadar bir ağrı hiç durmadan çınlama ve bunun yanında kulakta doluluk üstüne sağ kulağım hiç duymuyordu bütün bunlara rağmen kulak zarıyla ilgili hiçbir şey demedi doktor rahat ol bir şeyin yoktur yalnız kulağınla uğraşma.
 
Bir arkadaşımın başına gelmişti kulağı zor duyuyordu sağ kulağı. Hiç temizleyen biriside değildi
gerçi :D En son iyice tıkanınca doktora gitti. Doktor bir cihaz sokup bir uğultu duymaya başlamış matkap sesi gibi sonra bir anda duymaya başlamış sağ kulak. Doktor açmış kulağı temizlemiş pislikleri. Şuan gayet iyi kendisi.
 
Kulak, burun, boğaza randevu alıp gideceksin. Orada makina var, genel olarak kulak yolunu bir süpürge misali çekerek temizliyor. Yıkatma olayı ayrı zaten, doktor gerek görürse yıkatırsın. Kendin dışarıdan baskı yapma ve doktora gitmemezlik yapma. Basit bir durum daha sonra daha kötüye gidebilir.5dklık işlemle kulak yolunu temizliyorlar. Kulak çöpü kadar gereksiz, kullanışsız bir şey var mı ya. Üstelik zararlıda.
 
Şu aşamaya kadar ne yaptıysanız hep kötü bir sonuç ortaya çıkmış. Aman diyeyim kendiniz daha fazla kulağınızla uğraşmayın.

Yalnızca doktora başvurun onlar halleder.
 
Hastaneye gittiğinde hemen yıkamazlar. Eczaneden gliserin alıp 7, 10 gün boyunca 10 damla kullanıp pislikleri yıkamaya uygun hale getirmen gerek.

Taş mı söküyoruz mübarek? :D 3-4 senede bir yıkatıyorum. Vakumla iki dakikada temizliyorlar. Arkadaşımız kirleri su ile bir güzel şişirmiş zaten. Gliserin gerekecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı