Sağlam dişi çekmek acıtır mı?

Çenede çok mu ağrı oluyor hocam? Uyuşturduktan sonra acı olmaması gerekmez mi?
Acı demeyelimde oradan diş söküldüğünü hissediyorsun. Çıkarmaya çalışırken sağa sola bastırıyor biraz ağrı oluyor. Ama seninki ön dişlerden galiba hiçbir acı hissedeceğini sanmıyorum.

Arkadaşlar bununla alakalı konu açtım. Diş teli tedavisi göreceğim. Yarın 2 tane sağlam diş çekilecek. Üstten patlayan dişler yerine konsun diye. Üstten diş patlayanın altında diş var. Altındaki dişin yanındaki çekilecek. 2 tane çekilecek. Açıkçası korkuyorum. Acı olur mu? İğne yaparken acı olur mu?

Yazıdan hiçbir şey anlamadım ama anestezi yaptır ama yine acıyacaktır bilgin olsun hem ne olacak dayanırsın öyle çürük ağrısı gibi bir ağrı yok tabii anestezi geçince olacaktır 😅

Acı demeyelimde oradan diş söküldüğünü hissediyorsun. Çıkarmaya çalışırken sağa sola bastırıyor biraz ağrı oluyor. Ama seninki ön dişlerden galiba hiçbir acı hissedeceğini sanmıyorum.
Hocam o diş söküldüğünü hissetmek çok kötü ya.

Yazıdan hiçbir şey anlamadım ama anestezi yaptır ama yine acıyacaktır bilgin olsun hem ne olacak dayanırsın öyle çürük ağrısı gibi bir ağrı yok tabii anestezi geçince olacaktır 😅

Hocam o diş söküldüğünü hissetmek çok kötü ya.

Bende 7 tane çürük vardı hocam 16 yaşıma kadar hiç fırçalamadığım için bir akşam çok pis bir ağrıyla nöbetçi kliniğe gittim kanal olacak ve dolgu olacak dişler var dedi ve birkaç ilaç vermişti.
Kanal tedavi olacak dişim ağrıyordu ilk onu yaptırdık çünkü dişin her yerini kaplamıştı çürük.
Şu an 2 tane solda bir tane sağda kanal olmuş dişim var 4 tane de dolgu olması gereken dişim var.
Bu arada kanal tedavi olan dişlerim her Allah'ın günü ağrıyor doktora sorduğumda bir şey yapamayız en kötü çekeriz dedi. Sen çok sıkma kendini hocam dişin çekilirken başka şeylere odaklanmaya çalış. Arkadaşların dediği gibi acı olacağını bende düşünmüyorum en fazla ağrı olur mesela ben kanal olurken darbeli matkap gibi bir makine ile sanırım dişimdeki çürükleri temizliyordu o sırada kafam bayağı bir sarsılıyordu. Sende de öyle olur bence acı hissetmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı