Sağlıklı şekilde 20 kilo vermek

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 81
  • Görüntüleme 4.937
Neyin kafasındayken yazdın bu yorumu anlamadım? Diyorum ki: Sende zararı olduysa, diğer herkeste de zararlı olacak diye bir şey yok. Herkesin fiziksel yapısı aynı değil. Neyse, gereksiz tartışma yaratmak istemiyorum. Göz artı listesine hoş geldin.
Göz ardı edebilirsin sıkıntı değil. Kendimi eziyet çektirerek kilo vermemeyi tercih ederim.

Kendine eziyet çektirmekten başka bir şey değil. Daha adamakıllı araştırma yapılmamış.

Tamam hocam her şeyi sen biliyorsun annem ve arkadaşlarımın çoğu için denedim bu işi ve hepsi iyi bir etki aldı aç kalmak ilk 2 gün zor geçiyor tırnaklarını bile yersin fakat 3.gün acıktığında sadece su istiyor vücudun ve hiç enerji kaybı yaşamıyorsun bunu bazı uzmanlar bile tavsiye ediyor.

Hocalarım yaşantım gereği su orucuna sıcak baktığım söylenemez ve sağlıklı olarak gördüğümde söylenemez. Belki gerçekten işe yarıyordur ancak benim yaşantım biraz hızlı denebilecek bir yaşantı ve günlük enerjim bittiğinde işimde bitmiş olur demektir. Bu yüzden bu fikri denemekten vazgeçmiş bulunmaktayım. @Patrixcs hocamın dedikleri daha cazip geldi.

Tamam hocam her şeyi sen biliyorsun annem ve arkadaşlarımın çoğu için denedim bu işi ve hepsi iyi bir etki aldı aç kalmak ilk 2 gün zor geçiyor tırnaklarını bile yersin fakat 3.gün acıktığında sadece su istiyor vücudun ve hiç enerji kaybı yaşamıyorsun bunu bazı uzmanlar bile tavsiye ediyor.
Tam olarak eylül'den beri spor yapıyorum. Gittiğim spor salonunda ki hocaların fitness geçmişi var ben su oruçu yapmak istiyorum dediğimde daha adamakıllı bir araştırma olmadığı için tavsiye etmedi. Onun yerine aralıklı oruçu yapmamı tavsiye etti. Vitamin gibi şeyler alarak vücudu ne kadar sağlıklı tutabilirsin? Sadece git su için doktora kontrol yaptır. Her uzmanın dediğine güvensek bazılarımız kanserdik şu an.

Adamakıllı araştırma yapılır cidden sağlıklıdır o zaman sana lafım yok. Ama ortada daha düzgün araştırma yok.

@xbea protein alımını arttırman iyi olur spor yaptığın günlerde, beraberinde antioksidan ve karbonhidratta tüketmeyi ihmal etme.
Param var dersen karbonhidrat diyetine bulaş; 1 gün yüksek, 1 gün düşük karbonhidrat ile beraber et tüketceksin. Video

Bir de buna ek olarak spordan çıkınca vücuduna masaj yaparak hindistan cevizi yağı yedirmeni öneririm, en azından aşırı çatlak oluşmaz.

Antrenmandan sonra 30-60 dk. falan koşu bandına çık ve eğimi yükselterek kardiyo yap, hızı kendine göre ayarlarsın.

Param var dersen karbonhidrat diyetine bulaş; 1 gün yüksek, 1 gün düşük karbonhidrat ile beraber et tüketceksin. Video
Carb cycle diyeti diyorlardı buna sanırsam. Bir ara yapmıştım yağdan kaybedip kas eklemesi yapmıştım spor salonundaki tartıya göre. Bu diyette iyi.

Carb cycle diyeti diyorlardı buna sanırsam. Bir ara yapmıştım yağdan kaybedip kas eklemesi yapmıştım spor salonundaki tartıya göre. Bu diyette iyi.
Evet, olayı o. Bulk döneminden sonra yapılıyor genelde ama zaten mübarek su ve yağ yüzünden yarma gibi olmuş, kas kütlesini kaybetmemesi iyi olur.

Ödem ve yağ. Su, yoğurt, maydonoz suyu. Sakin bir şekilde ufak ufak egzersizlere başlayıp, ilerleyen günlerde tempo yükselterek ilerleyebilirsin. Bu süreçte her hafta aile hekimine görünmeni ve kan testleri vermeni öneririm.
Hım. bunu da deneyebilirim ama her hafta aile hekimine gitmem biraz zor ancak ayda 1 çünkü şehir dışında okuyorum ve bu da durumu imkansız hale getiriyor. Hafiften başlamak bana da mantıklı geldi çünkü aniden vücudumu yük altına sokmak istemiyorum. Tavsiyenizi dikkate alacağım hocam. Özellikle ödem kısmı sanırım bende var.
@xbea protein alımını arttırman iyi olur spor yaptığın günlerde, beraberinde antioksidan ve karbonhidratta tüketmeyi ihmal etme.

Bir de buna ek olarak spordan çıkınca vücuduna masaj yaparak hindistan cevizi yağı yedirmeni öneririm, en azından aşırı çatlak oluşmaz.

Antrenmandan sonra 30-60 dk. falan koşu bandına çık ve eğimi yükselterek kardiyo yap, hızı kendine göre ayarlarsın.
Bütçe hepimiz için zor hocam. KYK yemeklerinden protein alabiliyorum ama karbonhidratta bulaşabileceğimi zannetmiyorum.
Bütçe ayarlamayı deneyeceğim hocam. Peki bunlar iyi ikilidir dediğiniz besinler var mıdır?
Evet, olayı o. Bulk döneminden sonra yapılıyor genelde ama zaten mübarek su ve yağ yüzünden yarma gibi olmuş, kas kütlesini kaybetmemesi iyi olur.
Katılıyorum gerçekten yarma gibiyim... Bunu düzeltmek istiyorum işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı