sahibinden.com GTX 950 ürünü yanlış bilgilendirme

Makaleler
17
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ilanda video koymuş GTX 950 yazmış açıklamaya ama kart 1 GB. 950'nin ne zaman 1 GB'ı çıktı? Klasik bakkal ilanı.
Ayrıca 81 TL'ye Aliexpress'den X5460 varken neden X5450?
12.png

21.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başkasının videosunu kulanmış herhalde.

Büyük ihtimalle aynı işlemciyi kullanan birinin videosunu almış.

Dostum sen Xeon islemcilerden anliyor gibisin. Sahibinden'den 100TL'yi asmayacak guzel bi' Xeon islemci onerir misin? Istanbul ici olmak zorunda. Ha Aliexpress dersen credit card yok :cry:
Sana tavsiyem bir ininal kart alıp Aliexpress' den alman. Türkiye' de 110 TL' ye X5450 var İstanbul' dan ama Aliexpress üzerinden X5460 almaya kalkarsan ininal kart ile beraber 90 TL civarı tutacaktır toplam ve X5450' den daha iyidir. Karar yinede senin.
İlan GeT bu arada.
İntel Xeon X5450 işlemci ( 12m Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB ) - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 406865113

Sana tavsiyem bir ininal kart alıp Aliexpress' den alman. Türkiye' de 110 TL' ye X5450 var İstanbul' dan ama Aliexpress üzerinden X5460 almaya kalkarsan ininal kart ile beraber 90 TL civarı tutacaktır toplam ve X5450' den daha iyidir. Karar yinede senin.
İlan GeT bu arada.
İntel Xeon X5450 işlemci ( 12m Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB ) - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 406865113
Aile izin verse ben niye Steam icin telefona para atmaya ugrasayim ki? Aile iste. Ablamin var. 18 yasindan once ablama izin vermediler. Sonra aldi. Ben de alacagim dedim. "18 yasina gelene kadar alamazsin!" dedi. GET olsun olmasin farketmez cunku elden alacagim. Tesekkurler bu arada :) Bir soru daha sormak istiyorum: E islemciler mi X islemciler mi yoksa L islemciler mi? Kusur bakma seni yoruyorum ama.

Aile izin verse ben niye Steam icin telefona para atmaya ugrasayim ki? Aile iste. Ablamin var. 18 yasindan once ablama izin vermediler. Sonra aldi. Ben de alacagim dedim. "18 yasina gelene kadar alamazsin!" dedi. GET olsun olmasin farketmez cunku elden alacagim. Tesekkurler bu arada :) Bir soru daha sormak istiyorum: E islemciler mi X islemciler mi yoksa L islemciler mi? Kusur bakma seni yoruyorum ama.
Anlıyorum durumunuzu. Öte yandan incelediğim her kullanıcı X işlemcilerini kullanmaktaydı. O yüzden bende X önereceğim. Rica ederim ne demek aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. :)

Anlıyorum durumunuzu. Öte yandan incelediğim her kullanıcı X işlemcilerini kullanmaktaydı. O yüzden bende X önereceğim. Rica ederim ne demek aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. :)
Bu islemciye soyle guzel bi' ekran karti dusunuyorum. 720P de monitor. Yanina da anakart ve PSU! Bu arada X5450 DDR kac? 2 diye biliyorum.

Bu islemciye soyle guzel bi' ekran karti dusunuyorum. 720P de monitor. Yanina da anakart ve PSU! Bu arada X5450 DDR kac? 2 diye biliyorum.
Yanlış bilmiyorsam DDR3' e de takılıyor yani 775 pin anakartınız olunca farketmiyor diye biliyorum. Çünkü X5460' ı hem DDR2' de hem DDR3' de test eden gördüm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı