Sahibinden'de yanlış IBAN adi girmek

portuga

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Sahibinden'de Param Güvende ile satış gerçekleştirdim. 18 yaş altı olduğum için babamın IBAN numarasını girdim banka bilgilerine. Satış gerçekleştirildi ve ben paranın geleceği IBAN bilgisini doğru yazdım ancak kendi ad soyadımı yazdım, babamınkini yazmam gerekiyordu. *Babamın adı ve soyadı yazacağıma "kendi adım ve soyadım olarak yazdım.

Ödeme bilgileri yanlış ise para gönderimini banka reddeder diyor. Sorum şu: Soyad ve IBAN doğru ancak isim yanlış ise ödeme gelir mi? Gelmezse ne yapmam gerekir?

Ödeme gelmezse Sahibinden.com'a ulaşmanız gerekir. Ben gelir diye düşünüyorum.

Ödemenizi almadan önce sahibinden.com ile iletişime geçin. Paranızı yatırdığında eğer isimde yanlışlık olursa banka parayı gönderen kişiye tekrar iade eder.

Hayır ödeme gelmez. Sahibinden hesap adını babanın adı yani IBAN kiminse onun ad soyadı olarak değiştir ve Sahibinden'e bu durumu bildir.

Ödemenizi almadan önce sahibinden.com ile iletişime geçin. Paranızı yatırdığında eğer isimde yanlışlık olursa banka parayı gönderen kişiye tekrar iade eder.
Gönderen kişi derken alıcıyı kastediyorsanız ona gitmez. Sahibinden.com ondan alıyor parayı ve havuzda tutuyor. Size ödemeyi de sahibinden.com yapıyor. Yani sahibinden.com'a döner para. Site ile iletişime geçerek de sorun çözülür.

Ödeme hesabınıza geçmez, banka parayı iade eder. Benzer bir sebepten neredeyse dolandırıcı damgası yiyordum, meğer adamın adını yanlış yazıyormuşum. Bir an önce düzeltin, hem sahibindenin hem de alışveriş yapan kişinin haberi olsun durumdan.

Gönderen kişi derken alıcıyı kastediyorsanız ona gitmez. Sahibinden.com ondan alıyor parayı ve havuzda tutuyor. Size ödemeyi de sahibinden.com yapıyor. Yani sahibinden.com'a döner para. Site ile iletişime geçerek de sorun çözülür.
Evet, gönderen kişi sahibinden.com olduğu için para ona geri döner.
Yani kısaca demek istediğim şey: İban doğru fakat isimde bir yanlışlık olursa gönderilen para banka tarafından göndericiye geri iade edilir. İsim ve iban doğru yazılarak tekrar gönderim yapılır ve para istenilen hesaba iletilir.

Merhaba. Sahibinden'de Param Güvende ile satış gerçekleştirdim. 18 yaş altı olduğum için babamın IBAN numarasını girdim banka bilgilerine. Satış gerçekleştirildi ve ben paranın geleceği IBAN bilgisini doğru yazdım ancak kendi ad soyadımı yazdım, babamınkini yazmam gerekiyordu. *babamın adı ve soyadı yazacağıma "kendi adım ve soyadım olarak yazdım.

Ödeme bilgileri yanlış ise para gönderimini banka reddeder diyor. Sorum şu: Soyad ve IBAN doğru ancak isim yanlış ise ödeme gelir mi? Gelmezse ne yapmam gerekir?

Sahibinden parayı gönderir ama banka red verir oğluda olsan uyuşmadığı için. Banka göndereni yani sahibindeni bilgilendirir siz sahibindene söylemesenizde sizi bilgilendirirler. Ama siz şimdiden hızlı çözüm için iletişime geçin olayı anlatın zaten bankadan para onlara geri dönecektir o zaman sizin yeni ibanınıza geri gönderirler. Telaşlanmanıza gerek yok en geç pazartesi işiniz hallolur.

Sahibinden parayı gönderir ama banka red verir oğluda olsan uyuşmadığı için. Banka göndereni yani sahibindeni bilgilendirir siz sahibindene söylemesenizde sizi bilgilendirirler. Ama siz şimdiden hızlı çözüm için iletişime geçin olayı anlatın zaten bankadan para onlara geri dönecektir o zaman sizin yeni ibanınıza geri gönderirler. Telaşlanmanıza gerek yok en geç pazartesi işiniz hallolur.
Valla şimdi bi korkuyla aradım sahibinden i kayıt oluşturduk dediler 1 5 isgunu arasında sonuç çıkarmış içim rahat etti tesekkurler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı