Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #41 Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında.
Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #42 Mucize Kartal dedi: Virüs yok ama kaspersky aracını kullanın. Diğer araçlara girin ve kalıntıları temizleyin var oraya bakın. Genişletmek için tıkla... Mucize Kartal dedi: Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasından Mucize Kartal dedi: Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında. Genişletmek için tıkla... temizle ve optimize et yok Dosya Ekleri IMG_20230122_121210.jpg 136,7 KB · Görüntüleme: 29
Mucize Kartal dedi: Virüs yok ama kaspersky aracını kullanın. Diğer araçlara girin ve kalıntıları temizleyin var oraya bakın. Genişletmek için tıkla... Mucize Kartal dedi: Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasından Mucize Kartal dedi: Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında. Genişletmek için tıkla... temizle ve optimize et yok
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #43 adardemir dedi: Şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim Denetim Masası'ndan Genişletmek için tıkla... Kaspersky girin diğer araçlara tıklayın temizle ve optimize et basın Microsoft Windows sorun gidermeyi deneyin. adardemir dedi: şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasından temizle ve optimize et yok Genişletmek için tıkla... Microsoft sorun giderme.
adardemir dedi: Şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim Denetim Masası'ndan Genişletmek için tıkla... Kaspersky girin diğer araçlara tıklayın temizle ve optimize et basın Microsoft Windows sorun gidermeyi deneyin. adardemir dedi: şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasından temizle ve optimize et yok Genişletmek için tıkla... Microsoft sorun giderme.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #44 Mucize Kartal dedi: Kaspersky girin diğer araçlara tıklayın temizle ve optimize et basın Microsoft Windows sorun gidermeyi deneyin. Microsoft sorun giderme. Genişletmek için tıkla... evet ileri mi diyeyim Dosya Ekleri IMG_20230122_121318.jpg 106,7 KB · Görüntüleme: 29
Mucize Kartal dedi: Kaspersky girin diğer araçlara tıklayın temizle ve optimize et basın Microsoft Windows sorun gidermeyi deneyin. Microsoft sorun giderme. Genişletmek için tıkla... evet ileri mi diyeyim
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #45 adardemir dedi: evet ileri mi diyeyim Genişletmek için tıkla... Evet.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #46 Mucize Kartal dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... dedim hocam işlem bitti ve yeniden başlatıldı
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #47 adardemir dedi: dedim hocam işlem bitti ve yeniden başlatıldı Genişletmek için tıkla... Hadi bismillah.
adardemir dedi: dedim hocam işlem bitti ve yeniden başlatıldı Genişletmek için tıkla... Hadi bismillah.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #48 Mucize Kartal dedi: Hadi bismillah. Genişletmek için tıkla... şimdi yapacak birşey kaldımı
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #49 adardemir dedi: Şimdi yapacak bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu arama çubuğu falan.
adardemir dedi: Şimdi yapacak bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu arama çubuğu falan.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #50 Mucize Kartal dedi: Çalışıyor mu arama çubuğu falan. Genişletmek için tıkla... arama çubuğunu ben başka bi yöntemle düzelttim regeditten bir klasör oluşturarak
Mucize Kartal dedi: Çalışıyor mu arama çubuğu falan. Genişletmek için tıkla... arama çubuğunu ben başka bi yöntemle düzelttim regeditten bir klasör oluşturarak