Sahte BlueStacks sitesinden Trojan Script! uyarısı

Format Trojan'a işlemiyor kendini BIOS'a gizleniyor anakarta giriyor diye söylemler duydum doğru mu?
BIOS dediğimiz parça bir kontrolcü, siz cihazı açtığınızda BIOS takılı olan her parçayı sırasıyla test eder çalışmaya uygunlarsa yazılımı başlatır. BIOS dediğimiz tam bir şeydir yarım ya da fazla olamaz.

İmkansız. BIOS ayrı Windows ayrı çalışır. BIOS sistemi düzenler Windows sistemi kullandırır.

Geçenlerde ben de script virüsü yedim ve fidye istediler, fakat tuzaklarına düşüp para falan vermedim.

O dosya açılmadıysa hiçbir şey olmaz, yine de içinizin rahat etmesi için kayıtlı hesabınızın şifrelerini vs. değiştirebilirsiniz.

Geçenlerde ben de script virüsü yedim ve fidye istediler, fakat tuzaklarına düşüp para falan vermedim.

O dosya açılmadıysa hiçbir şey olmaz, yine de içinizin rahat etmesi için kayıtlı hesabınızın şifrelerini vs. değiştirebilirsiniz.
hocam benim indirdiğim dosya 1,2 mb olduğu için hemen ini biraz daha uzun olsaydı zaten farkına varmıştım sitenin sahte olduğunu ama yinede iner inmez alttan bildirim geldi virüs karantinaya alınmıştır diye bende hemen sildim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı