Sakalın Çıkmaması Sorunu

Emin olun çıkmaması daha iyi, bir süre sonra üşeniyorsunuz, kaşındırıyor, batıyor, hırka/ceketin fermuarı takılıyor (üründen ürüne değişebilir). Masrafı da var hem.

Yüzünüz bebeksi olsun diyorsanız önce sakalların çıktığı yöne doğru, daha sonra çıkış yönünün tersine tıraş edin yani yüzünüzü iki kez tıraş edin. Elinize hiç sakal gelmiyor yüzünüz kaygan oluyor resmen. Ne kadar sağlıklı böyle tıraş olmak bilmem ama sakalınızı hiç sevmiyorsanız böyle olabilirsiniz. Sakal sevmeyen bir kız arkadaşım vardı sadece onunla görüşeceğim zaman böyle tıraş oluyordum.

Bildiğim kadarıyla tersine doğru kesilmesi kıl dönmesine neden oluyor.

Emin olun çıkmaması daha iyi, bir süre sonra üşeniyorsunuz, kaşındırıyor, batıyor, hırka/ceketin fermuarı takılıyor (üründen ürüne değişebilir). Masrafı da var hem.

Erkek adama sakalın çıkmasın daha iyi demek biraz garip olmuyor mu? Belki rahatlatmak için söylüyorsunuz ancak kendisi bunun rahatsızlığını yaşadığı için çözüm arıyor.

Erkek adama sakalın çıkmasın daha iyi demek biraz garip olmuyor mu? Belki rahatlatmak için söylüyorsunuz ancak kendisi bunun rahatsızlığını yaşadığı için çözüm arıyor.
Benim de anlatmak istediğim sakalının çıkmamasının o kadar kötü bir durum olmadığı. Garip olan kısım neresi?

Benim de anlatmak istediğim sakalının çıkmamasının o kadar kötü bir durum olmadığı. Garip olan kısım neresi?

Bilmiyorum bana garip geliyor. Sakal erkeğin doğal bir yapısıdır. Fermuara takılıyor, batıyor kaşındırıyor vs diye çıkmamasını istemek biraz fazla üşengeçlik gibi geliyor.

Birebir aynı şey değil ama bir kadına göğüsün çıkmasın boşver ağırlık yapıyor zaten, sütyen takma mecburiyetin oluyor, kaşındırıyor, batıyor, ve masraflı demek gibi bir şey gibi geliyor bana.

Veyahut saçı uzamayan bir kadına boşver uzamasın zaten bakımı zor vs demek gibi.

Bilmiyorum bana garip geliyor. Sakal erkeğin doğal bir yapısıdır. Fermuara takılıyor, batıyor kaşındırıyor vs diye çıkmamasını istemek biraz fazla üşengeçlik gibi geliyor.

Birebir aynı şey değil ama bir kadına göğüsün çıkmasın boşver ağırlık yapıyor zaten, sütyen takma mecburiyetin oluyor, kaşındırıyor, batıyor, ve masraflı demek gibi bir şey gibi geliyor bana.

Veyahut saçı uzamayan bir kadına boşver uzamasın zaten bakımı zor vs demek gibi.
Örnekler birbirisiyle uyumlu fakat burada asıl olay köselik. Bir kadında göğüsü veya saçı her zaman var oluyor. Benim verdiğim örnekler sakalın dezavantajlarıyla ilgili.

Sakal çıkmaması mı mesleği askerlik olan birinin hayali olurdu bu sanırım :D
Dostum cildiyeciye göründükten sonra çeşitli losyanlar ve bakımlar var disiplinli bi şekilde kullanırsan sonuç alırsın da tabi kısa süreli değil bunlar yani 1 hafta kullanıp bi sabah kirli sakalla uyanmazsın baktın ciddi köselik var sakal ekimi var tıpki saç ekimi gibi neden olmasın :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı