Sakalın Çıkmaması Sorunu

Yanlış hatırlamıyor isem 1-2 ay boyunca yanlış tıraş oldum. 360 Döner başlık gibi Allah ne verdiyse, bitirek de gidek gibi bir ordan bir ordan kese kese batmalar yaşıyorum diye umuyorum. :D
Aynı sorun bende de var, Lazer ile kökünden aldırmayı düşünüyorum.

Keşke bende de çıkmasa falan geç bu ayakları. Sende çıkmasa keşke çıksa diyecen. Genetik fakat çıkartabilirsin ;)
Çıkmasın diye yakınıyoruz, Bırak bu ayakları derken? Genetik olsa dahi, Teknoloji sayesinde istediğini yapabiliyorsun.
Tekrar çıktığını savunanlar var. Bu yüzden boşuna lazer parası vermiş olacağımı düşünüyorum. :)
Eğer 8-9 Seans yaparsan sorun olmuyor, Ancak karar veremedim her gün iyi bir makine ile kökünü kazıyabilirim :D

Stajyer iken patronum bana sadece kırmızı et ile beslen demişti sabah akşam. Ne kadar mantıklıdır bilemem. Ama sırf sakal için yemeyeceğim kesin :D

Çıkmasın diye yakınıyoruz, Bırak bu ayakları derken? Genetik olsa dahi, Teknoloji sayesinde istediğini yapabiliyorsun.

Eğer 8-9 Seans yaparsan sorun olmuyor, Ancak karar veremedim her gün iyi bir makine ile kökünü kazıyabilirim :D
Yüzünüz bebeksi olsun diyorsanız önce sakalların çıktığı yöne doğru, daha sonra çıkış yönünün tersine tıraş edin yani yüzünüzü iki kez tıraş edin. Elinize hiç sakal gelmiyor yüzünüz kaygan oluyor resmen. Ne kadar sağlıklı böyle tıraş olmak bilmem ama sakalınızı hiç sevmiyorsanız böyle olabilirsiniz. Sakal sevmeyen bir kız arkadaşım vardı sadece onunla görüşeceğim zaman böyle tıraş oluyordum.
Stajer iken patronum bana sadece kırmızı et ile beslen demişti sabah akşam. Ne kadar mantıklıdır bilemem. Ama sırf sakal için yemeyeceğim kesin :D
Asıl etken genetik hocam ya sadece kırmızı etle nasıl olsun ki. Sürekli tıraş olmanında etkisi var tabii, stajdan önce bir tel sakalı olmayan arkadaşımın şimdi yüzünde bayağı sakal çıkıyor staja köse yolladık sakallı geldi.

Sağol hocam dahiliye randevü aldım ordaki doktor tetkik edip endokrinolojiye yönlendircekmiş.
Beyler boşver çıkmasın diyorsunuz da mahallede bana abi diyenler sakalı çıkınca benden büyük gözüküyor içime dert oldu.
36 yaşında olduğu halde köse ve cüce olduğu için çocuk sanılan adam hesabı yani :D
download.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı