Sakalın Çıkmaması Sorunu

Sakal serumları var. Ama onlarda bir nevi kimyasal iyi değiller ve serumu kullanmayı bıraktığınızda sakallarınız dökülüyor ve gene eski haline dönüyor yüzünüz. Yani sakalınızın sürekliliği için seruma bağımlı oluyorsunuz.

Herkesin derdi farklı. Bak mesela ben ağzımı her açtığımda benim çenem kıtlıyor. Resmen çenem kasılıyor yani. Bir elma yemek istediğimde ağzmı kocaman açmam gerekiyor, açtığım zaman kıt sesi geliyor kapattığımda yine geliyor, esnemem gerekiyor esnerken kıtlıyor mesela. Doktora gittiğimde bununla yaşamaya alışmam gerektiğini, bunun kalıcı olduğunu söyledi bana. Ara sıra çenem kitleniyor çenemi ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum, kendiliğinden çözülüyor. Umarım tek derdin sakalının çıkmaması olur bide beni düşün. Yemek yerken ağzımı kapatıp açıyorum sürekli çenem kıtlıyor çok kötü birşey. Arada bir kitleniyor çenem eğer açmaya çalışırsam çok feci kasılıyor.

Askerde kışın her sabah 5 te buz gibi suyu vur yüzüne de sonra istersin sakal 😄 Yarım günde sakal mı uzar ya. Sakalı seyrek olanlar 2-3 günde bir traş oldu hep.

İlerde kel kalırsam bu sakalı daha göğsüne kadar uzanan zenciler oluyorya filmlerde, onlar gibi uzatmayı düşünüyorum :D Prison Break'te, La Case De Papel'de vardı öyle dediğim tipler.

Ben de pek gür çıkmıyor yaa o kadar uzatmam için 10 sene geçmesi lazım :) Biraz uzatıyorsunuz dağınık vs sonra kafanıza esiyor kesmek istiyorsunuz.

Ben de pek gür çıkmıyor yaa o kadar uzatmam için 10 sene geçmesi lazım :) Biraz uzatıyorsunuz dağınık vs sonra kafanıza esiyor kesmek istiyorsunuz.
Aynen öyle oluyor hocam ya. Benim uzatabildiğim sakal en uzun 1 ay oldu ondada zaten dedim kendi kendime benim sakalımın rengi kumral olduğu için sakalım çok belli olmuyor, arkadaşımı sakalı simsiyah onunki mesela uzaktan bile belli oluyor benim olmuyor. Sakal uzatınca yüzüm kabarıyor, yüzümdeki sivilceler azıyor mecbur kesmek zorunda kalıyorsunuz. Ah bide uzatırken bi kaşınmaya başlıyor çok uzayınca o kaşıntı fena birşey ya. Tıraş olmaya itiyor beni bu yaşadığım şeyler ve sonunda bi bakıyorum gene arko tıraş sabununu yüzüme sürmüşüm gene jilet elimde.

Saç ekimi gibi sakal ekimi de varmış. Çok iyi yaa :)

ankara-sakal-ekimi.jpg

Saç ekimi gibi sakal ekimi de varmış. Çok iyi yaa :)

Eki Görüntüle 469172
Sakal ekiminde sakallar çok çirkin duruyor ama hocam be. Youtubeden bakmıştım ben. Yani sakal kendi kendine çıktığında bir düzen içinde uyum içinde çıkıyor ama ekildiği zaman o kadarda güzel durmuyor. Youtubeda mesela Hakan Kaan diye bir adam ektirmiş adamın sakalını bildiğiniz yamuk ekmişler çok çirkin durmuş. ''Sakal ekiminden sonra ilk tıraş'' isimli bir videoda var youtube'da, yani adamın sakalları nokta nokta çok kötü duruyor sanki yüzünde siyah ve ufak delikler açmışlar adamın.

Sakal ekiminde sakallar çok çirkin duruyor ama hocam be. Youtubeden bakmıştım ben. Yani sakal kendi kendine çıktığında bir düzen içinde uyum içinde çıkıyor ama ekildiği zaman o kadarda güzel durmuyor. Youtubeda mesela Hakan Kaan diye bir adam ektirmiş adamın sakalını bildiğiniz yamuk ekmişler çok çirkin durmuş. ''Sakal ekiminden sonra ilk tıraş'' isimli bir videoda var youtube'da, yani adamın sakalları nokta nokta çok kötü duruyor sanki yüzünde siyah ve ufak delikler açmışlar adamın.

Belki zamanla oturacaktır bilemiyorum. En azından bir seçenek sonuçta. Teknoloji ilerledikçe daha iyi de olabilir :)

Belki zamanla oturacaktır bilemiyorum. En azından bir seçenek sonuçta. Teknoloji ilerledikçe daha iyi de olabilir :)
Benimde mesela çenemin tam altı yani bu boğaza doğru olan kısımda bir yuvarlak var ve orada hiç sakal çıkmıyor mesela umarım ileride çıkar. Bıyıklarımla sakallarımda birleşmiyor aralarında bayağı bir mesafe var.

Benimde mesela çenemin tam altı yani bu boğaza doğru olan kısımda bir yuvarlak var ve orada hiç sakal çıkmıyor mesela umarım ileride çıkar. Bıyıklarımla sakallarımda birleşmiyor aralarında bayağı bir mesafe var.

Diyorum bu çocuğu nereden tanıyorum :) Hakan Kaan'a baktım. Son videolarında çokta kötü durmuyor gibime geldi.

O birleşme bende de olmuyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı