Eskiden sarımsak sürün çıkar deniliyordu 
İlerde kel kalırsam bu sakalı daha göğsüne kadar uzanan zenciler oluyorya filmlerde, onlar gibi uzatmayı düşünüyorumPrison Break'te, La Case De Papel'de vardı öyle dediğim tipler.
Aynen öyle oluyor hocam ya. Benim uzatabildiğim sakal en uzun 1 ay oldu ondada zaten dedim kendi kendime benim sakalımın rengi kumral olduğu için sakalım çok belli olmuyor, arkadaşımı sakalı simsiyah onunki mesela uzaktan bile belli oluyor benim olmuyor. Sakal uzatınca yüzüm kabarıyor, yüzümdeki sivilceler azıyor mecbur kesmek zorunda kalıyorsunuz. Ah bide uzatırken bi kaşınmaya başlıyor çok uzayınca o kaşıntı fena birşey ya. Tıraş olmaya itiyor beni bu yaşadığım şeyler ve sonunda bi bakıyorum gene arko tıraş sabununu yüzüme sürmüşüm gene jilet elimde.Ben de pek gür çıkmıyor yaa o kadar uzatmam için 10 sene geçmesi lazımBiraz uzatıyorsunuz dağınık vs sonra kafanıza esiyor kesmek istiyorsunuz.
Sakal ekiminde sakallar çok çirkin duruyor ama hocam be. Youtubeden bakmıştım ben. Yani sakal kendi kendine çıktığında bir düzen içinde uyum içinde çıkıyor ama ekildiği zaman o kadarda güzel durmuyor. Youtubeda mesela Hakan Kaan diye bir adam ektirmiş adamın sakalını bildiğiniz yamuk ekmişler çok çirkin durmuş. ''Sakal ekiminden sonra ilk tıraş'' isimli bir videoda var youtube'da, yani adamın sakalları nokta nokta çok kötü duruyor sanki yüzünde siyah ve ufak delikler açmışlar adamın.
Sakal ekiminde sakallar çok çirkin duruyor ama hocam be. Youtubeden bakmıştım ben. Yani sakal kendi kendine çıktığında bir düzen içinde uyum içinde çıkıyor ama ekildiği zaman o kadarda güzel durmuyor. Youtubeda mesela Hakan Kaan diye bir adam ektirmiş adamın sakalını bildiğiniz yamuk ekmişler çok çirkin durmuş. ''Sakal ekiminden sonra ilk tıraş'' isimli bir videoda var youtube'da, yani adamın sakalları nokta nokta çok kötü duruyor sanki yüzünde siyah ve ufak delikler açmışlar adamın.
Benimde mesela çenemin tam altı yani bu boğaza doğru olan kısımda bir yuvarlak var ve orada hiç sakal çıkmıyor mesela umarım ileride çıkar. Bıyıklarımla sakallarımda birleşmiyor aralarında bayağı bir mesafe var.Belki zamanla oturacaktır bilemiyorum. En azından bir seçenek sonuçta. Teknoloji ilerledikçe daha iyi de olabilir![]()
Benimde mesela çenemin tam altı yani bu boğaza doğru olan kısımda bir yuvarlak var ve orada hiç sakal çıkmıyor mesela umarım ileride çıkar. Bıyıklarımla sakallarımda birleşmiyor aralarında bayağı bir mesafe var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.