Samsung 840 EVO 120 GB SSD'yi secure erase ile nasıl silebilirim?

Magician aç. Boş dvd tak. Oradaki bölümden yes deyip bitmesini bekle ve pc resetle. Dvd ile aç ve karşına msdos ekranı geliyor samsung diye. Orada Y ye basarak ilerle ve dediğim şekilde o yazı geldiğinde ssd den kabloları çıkart 10 sn sonra tak Y ye veya Enter tıkla. Sonra da dediğim kodu yazıp Enter deyince 10 sn içinde işlem bitiyor ve pc açılmıyor sistem kur diyor. Tak Windows dvd ve format at.

Ben denedim önceden renkli çizgiler önce geliyor sonra siyah ekran çıkıyor siyah ekranda SAMSUNG SECURASE yazıyor. Yazının sonunda bir nokta görünüp kayboluyor. Orayı mı söylüyorsunuz?
Evet orada dediğim kodu yazınca işlem başlıyor. Fakat öncesinde de dediğim gibi 10 sn kabloları çıkarmak takmak şart.

Maalesef olmadı. Önce DVD'yi boot ettim sonra mavi renkli bir ekran geldi içinde okunmayacak yazılar vardı. Sonra ESC'ye bastığımda SAMSUNG SECURASE diye yazı çıktı sonra Y harfiine bastım ve SSD'nin güç kablosu ve sata kablosunu çektim 10 saniye sonra tekrar taktım sonra da enter 'a bastım olmadı Y harfine de bastım olmadı.. Fotoğrafı çektim. Böyle oluyor.
Fotoğraf0644.jpg

Son düzenleme:
Maalesef olmadı. Önce DVD'yi boot ettim sonra mavi renkli bir ekran geldi içinde okunmayacak yazılar vardı. Sonra ESC'ye bastığımda SAMSUNG SECURASE diye yazı çıktı sonra Y harfiine bastım ve SSD'nin güç kablosu ve sata kablosunu çektim 10 saniye sonra tekrar taktım sonra da enter 'a bastım olmadı Y harfine de bastım olmadı.. Fotoğrafı çektim. Böyle oluyor.
Eki Görüntüle 59623
Fotoğrafı göremiyorum?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı