Samsung 840 EVO 120 GB SSD'yi secure erase ile nasıl silebilirim?

SEGUI0.EXE yazıp Enter diyeceksin oradayken. Son harfi ordu nun o su değil. Sıfır. Ve nokta koymak için ç ye basacaksın. Yazmış olacaksın bu komutu. Sonra enter deyince başlar işlem. Aynı sayfaya yönlendirir ise, tekrar o sayfada iken çıkart kabloları bekle tak gene geleceksin bu komut sayfasına ve işlem başlatacaksin

Tamam deniyorum.
Tamamdır. Komut seni gene aynı sayfaya yönlendirir ise, kabloları çıkarıp bekle tak gene geleceksin komut sayfasına ve olaca. Bir kaç defa dene göreceksin olacak. 2 defa denemiştim olmuştu. Şuan temiz şekilde uefi modunda sistem de kurdum olayı bitirdim. Sayende aklıma sen soktun bu işi bugün :)

Mavi penceredeki yazılar çıktığında kabloları sökeceğim değil mi? Yazılarda okunmuyor. Peki Y harfini nerede yazacağız?
Çeviri yaptığım maddeler var ya o ekranda kablolar çıkacak bekleyeceksin biraz. Sonra da tak kabloları ve devam etmek için Y veya Enter basacaksın. O ekranı geçmek için Y demiştim. Enter de olabilir o ekrandan geçiş olayı. Komut ekranına geçecek ve komut ekranına komut yazınca son noktayı koymuş olacaksın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı