- Makaleler
- 13
Helal olsun ya.
Nasıl yaptınız? Tekrar adım adım anlatabilir misiniz?
Peki önce BOŞ DVD mi yazdınız secure erase bölümünde?SEGUI0.EXE böyle büyük yazılacak o komut sayfası geldiğinde. Noktayı Ç ye basarak koyacaksınız. Ve son harf O değil rakamla 0 sıfır olacak. Enter deyince de işlem başlıyor 10 saniye içinde ssd ilk günkü gibi oluyor pc açılmıyor format at diyor. Hepsi bu kadar![]()
Siz de zaten magician ile dvd yazdınız. PC açılırken o dvd ile açın ve dediğim şeyleri yapın. Fakat magician şuan kurdum 10,47 tb gözüküyor. Görünüm olarak silmiyor mu acaba...Peki önce BOŞ DVD mi yazdınız secure erase bölümünde?
Onu bende yeni duydum. O sayaç sıfırlanmıyor mu? Olmasa HD TUNE PRO programıyla şimdi tekrar okumas yazma grafiği yaptırın. Önceki okuma yazma grafiğini karşılaştırın. Eğer Grafikte görünür bir performans artışı varsa yaptığın silme işlemi olmuştur bence.Siz de zaten magician ile dvd yazdınız. PC açılırken o dvd ile açın ve dediğim şeyleri yapın. Fakat magician şuan kurdum 10,47 tb gözüküyor. Görünüm olarak silmiyor mu acaba...
Araştırdım sayaç kalıyor diyorlar. Sende yap ve format atıp magician kur bakalım sayaç aynen kalacak mı? Şimdi ben senden haber bekliyorumOnu bende yeni duydum. O sayaç sıfırlanmıyor mu? Olmasa HD TUNE PRO programıyla şimdi tekrar okumas yazma grafiği yaptırın. Önceki okuma yazma grafiğini karşılaştırın. Eğer Grafikte görünür bir performans artışı varsa yaptığın silme işlemi olmuştur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.