Samsung 840 EVO 120 GB SSD'yi secure erase ile nasıl silebilirim?

SEGUI0.EXE böyle büyük yazılacak o komut sayfası geldiğinde. Noktayı Ç ye basarak koyacaksınız. Ve son harf O değil rakamla 0 sıfır olacak. Enter deyince de işlem başlıyor 10 saniye içinde ssd ilk günkü gibi oluyor pc açılmıyor format at diyor. Hepsi bu kadar :)

SEGUI0.EXE böyle büyük yazılacak o komut sayfası geldiğinde. Noktayı Ç ye basarak koyacaksınız. Ve son harf O değil rakamla 0 sıfır olacak. Enter deyince de işlem başlıyor 10 saniye içinde ssd ilk günkü gibi oluyor pc açılmıyor format at diyor. Hepsi bu kadar :)
Peki önce BOŞ DVD mi yazdınız secure erase bölümünde?

Format bile bitti. :) Açılsın hemen magician dan bakacağım bakalım neler olacak.

uploadfromtaptalk1427897465319.jpg

Siz de zaten magician ile dvd yazdınız. PC açılırken o dvd ile açın ve dediğim şeyleri yapın. Fakat magician şuan kurdum 10,47 tb gözüküyor. Görünüm olarak silmiyor mu acaba...
Onu bende yeni duydum. O sayaç sıfırlanmıyor mu? Olmasa HD TUNE PRO programıyla şimdi tekrar okumas yazma grafiği yaptırın. Önceki okuma yazma grafiğini karşılaştırın. Eğer Grafikte görünür bir performans artışı varsa yaptığın silme işlemi olmuştur bence.

Onu bende yeni duydum. O sayaç sıfırlanmıyor mu? Olmasa HD TUNE PRO programıyla şimdi tekrar okumas yazma grafiği yaptırın. Önceki okuma yazma grafiğini karşılaştırın. Eğer Grafikte görünür bir performans artışı varsa yaptığın silme işlemi olmuştur bence.
Araştırdım sayaç kalıyor diyorlar. Sende yap ve format atıp magician kur bakalım sayaç aynen kalacak mı? Şimdi ben senden haber bekliyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı