Samsung 960 EVO SSD'ye format atılmıyor

Veysel35

Kilopat
SSD veya HDD modeli
Samsung 960 EVO
Merhaba 960 EVO M.2 SSD format ekranına geliyor oradan sonra kurulumu yapıyorum yeniden başlattıktan sonra BIOS ekranına atıyor ve Windows boot Manager gözükmüyor. UEFI legacy bütün ayarları yaptım. Tekrar Windows ISO yazdırdım, farklı anakart üzerinde denedim başlatmıyor Windows'u. Başka M.2 SSD denedim çalışıyor. SATA SSD üzerine kurdum Windows'u açıldı, 960 EVO'yu bağlıyorum Windows görüyor ama anakart üzerinde Windows boot Manager gözükmüyor deli olacağım 2.el aldım SSD'yi bozuk olabilir mi?

Sorunu çözdünüz mü?
Bilgisayar masaüstü mü laptop mu?
Secure Boot kapatmayı deneyin.
Anakartınız'da NVME desteği var mı?
Slota doğru taktığınıza emin misiniz?
SATA'yı çıkarıp sadece M2 ile çalıştırmayı denediniz mi?
Birim GPT mi?

Merhaba 960 EVO M.2 SSD format ekranına geliyor oradan sonra kurulumu yapıyorum yeniden başlattıktan sonra BIOS ekranına atıyor ve Windows boot Manager gözükmüyor. UEFI legacy bütün ayarları yaptım. Tekrar Windows ISO yazdırdım, farklı anakart üzerinde denedim başlatmıyor Windows'u. Başka M.2 SSD denedim çalışıyor. SATA SSD üzerine kurdum Windows'u açıldı, 960 EVO'yu bağlıyorum Windows görüyor ama anakart üzerinde Windows boot Manager gözükmüyor deli olacağım 2.el aldım SSD'yi bozuk olabilir mi?

Anakartlar o SSD'ye uyumlu mudur?

SSD iade edilmiştir arkadaşlar, dediğiniz bütün yöntemleri 2 tane anakartta denedim sonuç nafile teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Uyumluluk konusunda bir problem yok.

Bilmem doğru anladınız mı ama. Çok nadirde olsa anakart sitesinde uyumlu depolama birimi listesi var, orada yazar. Belki ikisine de uyumsuzdur. Tabii artık iade etmişsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı