Samsung A54 dün mu kamerası daha iyi yoksa Redmi Note 12 Pro + mı?

Google Camera ile nasıl performansı peki?
Hocam gcam ile tam performansına kavuşurmu kamera?
Dogru configi kurarsaniz niye olmasin? Konu acarsaniz cihaza en uygun confige bakabiliriz. LMC 8.4'te oneririm, GT 2'de GCam'dan daha iyi cekiyor cogu karede.

Hocam ben normal kameradan degil Snapchat gibi uygulamalardan ceksem veya GCAM kullansam.
Snapchat'te kalite daha fazla duser.

Hocam ben normal kameradan degil Snapchat gibi uygulamalardan ceksem veya GCAM kullansam.

Sadece kamera özelliği olarak soruyorum oyun oynayan bir isan degilim kamerası iyi oolsun istiyorum.

Kamera için A54 alın. S20 FE'ye de bakabilirsiniz.

Dogru configi kurarsaniz niye olmasin? Konu acarsaniz cihaza en uygun confige bakabiliriz. LMC 8.4'te oneririm, GT 2'de GCam'dan daha iyi cekiyor cogu karede.

Ben realme 8 ile kullanıyorum GCam memnunum.

Hocam GCam ile tam performansına kavuşur mu kamera?
Google Camera ile nasıl performansı peki?
Normale göre birçok senaryoda daha iyi ama hala bir One UI işlemesi etmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya dahi yansıyor.
Nasıl sadece kamerada?

A54 hem arka kamerada.
ISOCELL HPX, IMX766'yı parçalar bu arada.

Dogru Config'i kurarsaniz niye olmasin? Konu acarsaniz cihaza en uygun Config'e bakabiliriz. Lmc 8.4'te oneririm, GT 2'de GCAM'dan daha iyi cekiyor cogu karede.

Hocam digerözelliklere bakarak Note 12 Pro + alınır mı? Diger özelliklerle göre ve kamerayı GCAM ile mi artıracağım.

Sadece kamera özelliği olarak soruyorum oyun oynayan bir isan degilim kamerası iyi oolsun istiyorum.

Bence işinizi garantiye alıp A54'ü tercih edin.

Normale göre birçok senaryoda daha iyi ama hala bir One UI işlemesi etmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya dahi yansıyor.

ISOCELL HPX, IMX766'yı parçalar bu arada.

Hocam digerözelliklere bakarak Note 12 Pro + alınır mı? Diger özelliklerle göre ve kamerayı GCAM ile mi artıracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı