Samsung Evo 860 düşük yazma hızı

Bende dün 860 evo ya windows 10 kurdum hatta forumda konum var. Rapid mode açıp yeniden başlattım sonra kapatıp tekrar başlattım. 350-400 arası gezen yazma hızları 530 küsürlere ulaşmıştı. Sanırım windows 10 20h2 sürümünde sıkıntı var.
 
Bende dün 860 Evo ya Windows 10 kurdum hatta forumda konum var. Rapid mode açıp yeniden başlattım sonra kapatıp tekrar başlattım. 350-400 arası gezen yazma hızları 530 küsurlere ulaşmıştı. Sanırım Windows 10 20H2 sürümünde sıkıntı var.

Rapid mod RAM'in bir kısmını disk olarak kullanıyor. Diskin gerçek performansı değildir.
 
henüz çözüm bulamadım yabancı forumlarda ssd %80 dolulukta olduğunda yazma hızında azalma olduğundan bahsedilmiş benim henüz yarıya kadar dolu ondan olduğunu sanmıyorum belki gelicek olan firmware güncellemesi ile düzelebilir.
 
Henüz çözüm bulamadım yabancı forumlarda SSD %80 dolulukta olduğunda yazma hızında azalma olduğundan bahsedilmiş benim henüz yarıya kadar dolu ondan olduğunu sanmıyorum belki gelecek olan Firmware güncellemesi ile düzelebilir.

Bu forumda başka bir konuda gördüm SSD'nin yazma hızının 320 MB/s olduğu söylendi TurboWrite ile hızı belli bir kapasite için 500'e çıkıyormuş bununla alakalı bir şeyler duyarsanız lütfen bana da geri dönüş sağlayın.
 
Ben de yeni taktım yenice formatladım w10u aynı ssd modeline. ilk ölçtüğümde 300lerde yazma hızı vardı biraz aradım forumda baya konusu varmış. neyse bir kaç kez yeniden başlattım pcyi sonra tekrar benchmark yaptım 520lerde çıktı bu sefer. rapid mod açmadım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı