Samsung Galaxy A70 Google Asistan Çalışmıyor

stillwerise44

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Google kendi uygulamasındaki "Güncellemeler" kısmına bastığımda milisaniyelik beyaz bir ekran sonrası ana ekrana geri dönüyorum. Aynı durumu Play Store'dan yüklediğim "Google Asistan" uygulamasında da yaşıyorum yine Google ana ekranına atıyor. "Ok Google" sesli talimatı ise normal Google aramalarını aktif hale getiriyor ancak asistan açılmıyor. Cihaz dili Türkçe'deyken Voice Match özelliği açılmıyor. Cihaz dilini İngilizce'ye çevirdiğimde ise Voice Match özelliğini açabilmeme rağmen yine ne sesli komutla ne de manuel olarak Google Asistan'a ulaşamıyorum. Cihazı henüz bugün aldım ve açıkçası bu durumdan dolayı moralim bozuldu. Bu problemi çözmenin bir yolu var mıdır, bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamalardan Play Store'un, Google'ın ve varsa Google ile ilgili uygulamaların ön bellek ve verilerini temizleyin, telefonu yeniden başlatın. Varsa güncellemeleri yapsın. Bir de bu şekilde deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı