Samsung Galaxy S22 vs Xiaomi Mi 13T

Cyrexl

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2018
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk olarak mi 13T almaya niyetlenmişken yurt dışı ve direnç kayıtlı alacağım için uzun vadede sorun yaşamak korkusuyla sıfır TR cihazı alabileceğim modellere göz gezdirdim. Mi 13T 14500 TL iken S22 21000 TL'den satılıyor. Aynı zamanda yine yurt dışı olacak şekilde Xiaomi 13 alma durumum da var. (18000 TL). Merak ettiğim konu sıfır S22 almak uzun vadede daha memnun eder mi? İşlemci ve batarya konusunda S22 nasıldır? 3700 mAh batarya barındıran bu cihaz SD 8 gen 1 ile günlük kullanımda, sosyal medya ve nadiren oyun, yeterli gelir mi?
Aradığım kriterler ekran kalitesi, kamera ve kullanım performansı. S22 iyi bir tercih midir yoksa yurt dışı direnç edilen bahsettiğim modellere mi yönelmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S23 almışken iş arkadaşlarım yurt dışı Xiaomi aldılar. Ben Xiaomi almamaya yemin etmiş biri olarak tercih etmedim. Sıkıntı çıktığında muhatap servis olarak yok. S23'ümde üretim ile alakalı bir sıkıntı vardı servise gönderdim değişim yapıldı mesela.
 
Yıllardır yurt dışı telefon kullanan biri olarak tavsiyem yurt dışı cihaz alman olur. He şu anda çok makul bir ücrete elime Xiaomi 12 Pro 12/256 geçti Türkiye garantili onu kullanıyorum.
 
Yurt dışı cihazlar uzun vadede mutlaka sorun ve masraf çıkartır.
S22 işlemci ve batarya konusunda verimsiz.

Farklı cihazlara yönelebilirsiniz.

Belirttiğim fiyatlar içinde bir öneriniz var mı? Kalite ve yazılım olarak en mantıklı seçimin Samsung olduğunu düşündüm ama S22 gerçekten almaya değmeyecek bir cihaz mı?
 
@Cyrexl yoğun kullanım veya oyun ağırlıklı kullanım yoksa S22 üzecek bir cihaz değil.
Yoğun şekilde whatsapp’ta vakit geçiriyor, günde bir kaç saat sosyal medya ile ilgileniyor ve yarım saati geçmeyecek şekilde oyun oynuyorum. Hem evde hem işimde kolayca şarja takabiliyorum telefonumu. Dışarıda genel olarak powerbank bulundurmaya çalışıyorum. Tek korkum örnek vermek gerekirse daha önce kullandığım S10 ya da iPhone SE 2 gibi bir batarya performansıyla karşılaşmak. Gerçekten batarak sebebiyle değiştirdiğim cihazlar olmuştu.
 

Geri
Yukarı