iPhone 14 Pro Max mi Samsung S23 Ultra mı?

Amiral gemisi segmentindeki iPhone ile orta segment Android'i kıyaslamak? Bu işten anlamadığınızın kanıtı...
Madem o telefonun fiyatı nedir? 3GS de amiral gemisiydi. Çok eski bir amiral gemisiyle şimdinin orta segmenti karşılaştırılabilir. Aynı fiyata S8 ve a22 bulduğunuzu varsayalım. Karşılaştırır mısınız?

iOS 12 de kalan iPhone 5SE zamanında YouTube yüklediyseniz hala akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Babaannemde var birane. Desteğini yitireli 4 yıl olmasına rağmen hala Facebook WhatsApp Messenger subway surfers Discord çalıştırabiliyor. gerek yok. Her iki markanın fanboyuna da laf anlatamazsınız.
Bak dostum, kullanım ömrü uygulama desteği değil, öyle olsa bile bu konuda Android daha avantajlı. 😁
WhatsApp, Android mertebesinde 2015 yılında duyurulan Android 5'e destek verirken iOS tarafında 2018'de çıkan iOS sürümüne destek veriyor, Discord'da ayni sekilde. Ayrica zamanında 700 dolara satılan 6S ile 200 dolarlık low-end Samsung cihazi karsilastirmissin, nereye varmaya calisigini anlamis degilim.

Madem o telefonun fiyatı nedir? 3GS de amiral gemisiydi?
Bu sekilde siyrilamazsin dostum, 6S ile 3GS bir degil. Apple'da A22 donaniminda low-end cihaz uretseydi S6 modeli ondan daha iyi olacakti.

iPhone çok daha mantıklı zaten uzun süre kullanacakmışsınız uzun sürede hem güncelleme açısından hemde değer kaybetme açısından iPhone çok daha iyi belki aldığınız iPhone'u 4-5 yıl sonra aldığınız fiyatın üstüne satabilirsiniz ama 4-5 yıl sonra Samsung'u yarı fiyatına bile zor satarsınız.

@irsuya, boş verin hocam. Bu arkadaşa doğruları göstermek, deveye hendek atlatmak ile bir...

Güya kendisini iPhone düşmanı olarak nitelendiriyor, ancak ben böyle iPhone FanBoy'u görmedim daha önce. Yok 6S - 5S - A22 kıyaslamaları vesaire, kendi de ne yaptığını bilmiyor sanırım.

Bak dostum, kullanım ömrü uygulama desteği değil, öyle olsa bile bu konuda Android daha avantajlı. 😁
WhatsApp, Android mertebesinde 2015 yılında duyurulan Android 5'e destek verirken iOS tarafında 2018'de çıkan iOS sürümüne destek veriyor, Discord'da ayni sekilde. Ayrica zamanında 700 dolara satılan 6S ile 200 dolarlık Low-end Samsung cihazi karsilastirmissin, nereye varmaya calisigini anlamis degilim.

Bu sekilde siyrilamazsin dostum, 6S ile 3GS bir degil. Apple'da A22 donaniminda Low-end cihaz uretseydi S6 modeli ondan daha iyi olacakti.

6S in fiyatı şu an A22'den çok daha ucuz :D ayrıca önceden uygulama mağzasından satın aldıysanız şu an dediğim gibi 5S bile çoğu uygulamayı çalıştırıyor. 2013 de çıkan hangi Android amiral gemisi kaldırıyor uygulamaları?

@irsuya, boş verin hocam. Bu arkadaşa doğruları göstermek, deveye hendek atlatmak ile bir...

Güya kendisini iPhone düşmanı olarak nitelendiriyor, ancak ben böyle iPhone Fanboy'u görmedim daha önce. Yok 6S - 5S - A22 kıyaslamaları vesaire, kendi de ne yaptığını bilmiyor sanırım.

Kendime iPhone düşmanı falanda demedim. Tarafsızım dedim. S22> iPhone 11 S23> iPhone 14 fakat 14 Pro max> S23 Ultra. Bu iekilde anlatabilmişimdir umarım. Android cihazlar hızlı yavaşlıyor bunu kendimde S9 ile birlikte deneyimledim. Deneyimli birine deneyimlemeden bir şey anlatmaya çalışmayın.

6S in fiyatı şu an A22'den çok daha ucuz :D

Bu beni baglamaz dostum. 3. taraf saticilar random fiyata koyalim satilirsa satilsin kafasinda. Dedigim gibi globalde 6S zamaninda 700 dolardan satilan bir amiral gemisiyken A22 dedigin cihaz 150-200 dolarlik Low-end bir cihaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali.

2013 de çıkan hangi Android amiral gemisi kaldırıyor uygulamaları?

Note 3, 5S'e yuklenebilen cogu yazilimi kaldirabiliyor. Dedigim gibi uygulama destegi konusunda Android cok daha avantajli, inkar etmeye devam etmek yerine teker teker Instagram, Snapchat, WhatsApp gibi yazilimlarin destek verdigi iOS ve Android surumune bakabilirsin. Onceden satin alimla destegi kesilen uygulamalari kullanabiliyorum dersen de Note 3'un Custom ROM avantaji var. :p

Android cihazlar hızlı yavaşlıyor bunu kendimde S9 ile birlikte deneyimledim. Deneyimli birine deneyimlemeden bir şey anlatmaya çalışmayın.

Dostum daha once S7 Edge, S8+, S9+, S10+, iPhone 11, S21 FE ve iPhone 13 Pro Max kullandim su anda iPhone 12 kullanıyorum, yeteri kadar deneyime sahibim. S9 donemlerinde One UI'ya daha yeni gecilmisti cihazin hantal calismasi o zamanlar icin normal ama güncellemeler ile toparladilar su an S9'um yavas calisiyor diyen kullanici goremezsin.

14 Pro max> S23 Ultra.

14 Pro'nun on kamera ve video performansi disinda her sey lehine.

Bu beni baglamaz dostum. 3. taraf saticilar random fiyata koyalim satilirsa satilsin kafasinda. Dedigim gibi globalde 6S zamaninda 700 dolardan satilan bir amiral gemisiyken A22 dedigin cihaz 150-200 dolarlik Low-end bir cihaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali.

Note 3, 5S'e yuklenebilen cogu yazilimi kaldirabiliyor. Dedigim gibi uygulama destegi konusunda Android cok daha avantajli, inkar etmeye devam etmek yerine teker teker Instagram, Snapchat, WhatsApp gibi yazilimlarin destek verdigi iOS ve Android surumune bakabilirsin. Onceden satin alimla destegi kesilen uygulamalari kullanabiliyorum dersen de Note 3'un Custom ROM avantaji var. :p

Dostum daha once S7 Edge, S8+, S9+, S10+, iPhone 11, S21 FE ve iPhone 13 Pro Max kullandim su anda iPhone 12 kullanıyorum, yeteri kadar deneyime sahibim. S9 donemlerinde One UI'ya daha yeni gecilmisti cihazin hantal calismasi o zamanlar icin normal ama güncellemeler ile toparladilar su an S9'um yavas calisiyor diyen kullanici goremezsin.

14 Pro'nun on kamera ve video performansi disinda her şey lehine.

Şu an ne için 12 kullanıyorsunuz? Bu kadar iyise gidin onu satıp S23 alın.

14pm s23 ultra'dan daha iyi bir cihaz bu arada, testlerle beraber pil ömrü+cpu'su+video kalitesi+içerik üreticiliği ultra'dan daha iyi. fotoğraf konusunda ikisinin de birbirine üstün olduğu senaryolar var ancak samsung bence fazla doygun fotoğraflar çekiyor güzel gözüksün diye, apple'ın 1k usd cihazına gerçekten fark atan bir s23 ultra olmadığını hepimiz biliyoruz kamera konusunda; aksini iddia eden cidden farklı cihazlara bakıyordur -facepalm-. küçük gpu üstünlüğünü ultraya versek, hadi bir de optical lensten dolayı bir puan daha versek -ki kim her gün 500000x yakından foto çekiyorsa- yukarıdaki gerçekten önemli olan artılarıyla 14pm 3 puan, ultra 2 puan alır. ha bir de apple cihazların değer kaybetmesinin aksine değer kazanması da kendilerine bir artı ama tabii ki 13 bin lira fark yüzünden s23 ultra alınmalı TR şartlarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı