iPhone 14 Pro Max mi Samsung S23 Ultra mı?

Aslına bir süredir araştırıyorum iPhone 14 Pro Max'i yurt dışından 28.000TL'ye yakın bir miktara getirtip kayıdını da 6.100TL gibi bir fiyata yapıp işi bitirmeyi düşünüyorum Totalde 34.000TL gibi bir fiyat oluyor.
Öyle daha mantıklı olur. Aslında S23 Ultra daha güçlü bir cihaz ama 10 bin tl gibi bir fiyat farkı oluyor. Değer mi değmez mi size kalmış.

Aslına bir süredir araştırıyorum iPhone 14 Pro Max'i yurt dışından 28.000TL'ye yakın bir miktara getirtip kayıdını da 6.100TL gibi bir fiyata yapıp işi bitirmeyi düşünüyorum Total'de 34.000TL gibi bir fiyat oluyor.

Mantıklı... Alternatif olarak S23 Ultra da S*rver kaydı ile 28.000₺ bandında bulunabiliyor.

Aslına bir süredir araştırıyorum iPhone 14 Pro Max'i yurt dışından 28.000TL'ye yakın bir miktara getirtip kayıdını da 6.100TL gibi bir fiyata yapıp işi bitirmeyi düşünüyorum Total'de 34.000TL gibi bir fiyat oluyor.

Yurt dışından iPhone almak çok doğru, mantıklı. Bazı yerlerde fiyat Türkiye fiyatının yarısı bile değil.

al satçıysanız 14 pro max, geri kalan her şeyde s23 ultra.
iphone eskiden premium cihazdı, artık premium'un p'si bile değil. Türkiye için konuşuyorum, her köşe başında, her ikinci el sitesinde, her facebook grubunda, her whatsapp grubunda tütün taciri gibi 14 pro max satmaya çalışıp ettiği karla 3-5 lira ekmek yemeyi hedefleyen tipler var. girin ilan sayısına bakın, mide bulandırıcı sayıda. ortalık böyleyse bu telefona premium telefon denmez. exclusive hiç denmez. aksine ele ayağa düştü denir ne yazık ki. 14 pro max savunanlar neden hala bu konuda diretiyor anlamış değilim. apple ekosistemini seviyorsan oradan yürü, telefonun bir özelliğini sevmişsindir oradan yürü, ama ben sokağa çıksam yürüsem 5 tane iphone 14 pro max görürüm, 1 tane s23 ultra göremem.

al satçıysanız 14 pro max, geri kalan her şeyde s23 ultra.
iphone eskiden premium cihazdı, artık premium'un p'si bile değil. Türkiye için konuşuyorum, her köşe başında, her ikinci el sitesinde, her facebook grubunda, her whatsapp grubunda tütün taciri gibi 14 pro max satmaya çalışıp ettiği karla 3-5 lira ekmek yemeyi hedefleyen tipler var. girin ilan sayısına bakın, mide bulandırıcı sayıda. ortalık böyleyse bu telefona premium telefon denmez. exclusive hiç denmez. aksine ele ayağa düştü denir ne yazık ki. 14 pro max savunanlar neden hala bu konuda diretiyor anlamış değilim. apple ekosistemini seviyorsan oradan yürü, telefonun bir özelliğini sevmişsindir oradan yürü, ama ben sokağa çıksam yürüsem 5 tane iphone 14 pro max görürüm, 1 tane s23 ultra göremem.
Farklı bir bakış açısı olmuş. Bana göre iki cihaz da premium ama pek popüler olmayan bilinmeyen, telefonu görünce çok şık, çok güzel markası ne, ne kadara aldın soruları daha çok hoşuma gidiyor o yüzden S23 kullanıyorum. Abi iPhone yeaa diyen iPhone 13 kullanan arkadaşım bile telefonu görünce çok beğendi çok şık ne kadara aldın vs. Oha abi iPhone'u var çok zengin tepkisi yerine bu gibi tepkiler daha çok hoşuma gidiyor. İki telefon da süper benim gözümde. Ama artık iPhone sanki bir telefondan çok ticaret aracı olmaya başlamış durumda .

Farklı bir bakış açısı olmuş. Bana göre iki cihaz da premium ama pek popüler olmayan bilinmeyen, telefonu görünce çok şık, çok güzel markası ne, ne kadara aldın soruları daha çok hoşuma gidiyor o yüzden S23 kullanıyorum. Abi iPhone yeaa diyen iPhone 13 kullanan arkadaşım bile telefonu görünce çok beğendi çok şık ne kadara aldın vs. oha abi IPhone'u var çok zengin tepkisi yerine bu gibi tepkiler daha çok hoşuma gidiyor. İki telefon da süper benim gözümde. Ama artık iPhone sanki bir telefondan çok ticaret aracı olmaya başlamış durumda.

iOS 16'dan dolayı ben dahil IPhone'dan soğuyanlar var. iOS 17 de böyle rezalet olursa Android tarafına geçen çok insan olur. 14 Pro'yu bugün eline versem görüntüsüne, ekranına bayılırsın ama iOS 16 ile yüzleştikten sonra bu cihaza bu yazılım yakışmamış dersin.

iOS 16'dan dolayı ben dahil IPhone'dan soğuyanlar var. iOS 17 de böyle rezalet olursa Android tarafına geçen çok insan olur. 14 Pro'yu bugün eline versem görüntüsüne, ekranına bayılırsın ama iOS 16 ile yüzleştikten sonra bu cihaza bu yazılım yakışmamış dersin.
Arkadan görüntüsüne ve malzeme kalitesine bayılıyorum ben burdayım diye bağırıyor ama aynı şeyi nedense ekranı için diyemiyorum. Dinamik ada gözüme çok kaba geliyor :/ son yıllarda sanki Android iOS ile arasındaki yazılım farkını büyük oranda kapattı. Geçebileceğini sanmıyorum ama iPhone fiyatları bu seviyedeyken insanlar premium Android cihazları keşfetmek isteyebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı