Samsung Galaxy S4 GT-i9500 "Samsung" yazısında kalıyor

@Mehmet Kerem Gökcek Detaylı anlatır mısınız?
Telefondan bataryayı çıkartın. Ses kısma ve ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutun, ardından birkaç saniye sonra tuşları bırakmadan telefonu bilgisayara bağlayın;, tuşları bırakmadan biraz daha bekleyin, bu şekilde download modun açılması gerek. Açıldıktan sonra pili geri takabilirsiniz.
 
Telefondan bataryayı çıkartın. Ses kısma ve ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutun, ardından birkaç saniye sonra tuşları bırakmadan telefonu bilgisayara bağlayın; tuşları bırakmadan biraz daha bekleyin, bu şekilde download modun açılması gerek. Açıldıktan sonra pili geri takabilirsiniz.

Bilgisayara taktıktan sonra bataryayı takacak mıyız?
 
Hocam emmc arızası olabilir. S4'lerde emmc kronik sıkıntılı. Çözümü ise anakart değişimi yapmak olacaktır. Fakat anakart telefondan daha pahalıya gelir. 6 yıl önce kullandığım S4 minidede aynı olay olmuştu. Sadece şarza takınca tepki veriyordu.

Haklısınız. Ben bu yüzden tamirciye götürüp yeni S4 anakartı bulup taktırdım değiştirdim. Emmc sorunu düzeldi.
 
Download moduna geçmiyor derken download modunun uyarı ekranı geliyor ses açmaya basınca hiçbir şey olmuyor 2 3 saniye sonrada yine aynıları oluyor.
Uyarı ekranı geldikten sonra ayrı olarak ses kısma ve ses açmayı deneyebilir misiniz? Ayrıca uyarı ekranı gelince bataryayı da takın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı