SAMSUNG GALAXY S4 mü LG G2 Mİ ?

6 aydır g2 kullanıyorum, 'fanboy"luk yapmadan şunları söyleyebilirim, performans olarak inanılmaz bir telefon, 6 aydır 3 4 defa haricinde (onlarda oyunun hata vermesi sebebiyle ) donma yaşamadım, düşük ışıklı ortamlarda kamerası üzen bir telefon maalesef. Düşük ışıklı ortamlarda bir note 3 bir galaxy s5 yada htc one M8 le kesinlikle boy ölçüşemez, birde hem videoda hem fotoğrafda zoom yaparsan yine kalite alamazsın kameradan, zaten g2 incelemesi yapan fotoğrafçılıktan anlayan kişilerin dediği şey şuki maalesef g2'de kullanılan kamera lensi kötü. Bataryası seni tatmin eder, 5 ile 7 saat arasında ekran süresi alırsın rahatlıkla. Telefonu alır almaz ilk işin kaydırmayacak bir kılıf almak olsun, çünkü g2 düşürme laneti diye bir şey varki kılıf kullanmazsan kesinlikle düşer o telefon.

6 aydır g2 kullanıyorum, 'fanboy"luk yapmadan şunları söyleyebilirim, performans olarak inanılmaz bir telefon, 6 aydır 3 4 defa haricinde (onlarda oyunun hata vermesi sebebiyle ) donma yaşamadım, düşük ışıklı ortamlarda kamerası üzen bir telefon maalesef. Düşük ışıklı ortamlarda bir note 3 bir galaxy s5 yada htc one M8 le kesinlikle boy ölçüşemez, birde hem videoda hem fotoğrafda zoom yaparsan yine kalite alamazsın kameradan, zaten g2 incelemesi yapan fotoğrafçılıktan anlayan kişilerin dediği şey şuki maalesef g2'de kullanılan kamera lensi kötü. Bataryası seni tatmin eder, 5 ile 7 saat arasında ekran süresi alırsın rahatlıkla. Telefonu alır almaz ilk işin kaydırmayacak bir kılıf almak olsun, çünkü g2 düşürme laneti diye bir şey varki kılıf kullanmazsan kesinlikle düşer o telefon.
Kamera benim için önemli sizce s4 mü alayım g2 mi?

Valla ben diceğimi dedim, kendimce objektif bir değerlendirme yaptım, hangisini almak size kalmış. Mağazada iki telefonuda inceleyip öle karar verin derim ben.
Bende G2 kullanıyorum, kamera sorunu olmasa harika cihaz. :( G2 mi yoksa S4 mü derseniz Nexus 5 derim. :)

Bence G2 her yönüyle.Telefonun tek eksik yönü hafıza kartı desteği olmaması.16 GB benim için yeterlidir.Eğer sana yeterli gelmediyse 32GB lık modeli alabilirsin.Ayrıca OTG desteği sağlıyor.USB bellek bağlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı