Samsung Galaxy S9 alınır mı?

Alınır. O paraya 7 Plus satılıyor fakat parasını haketmediğini düşünüyorum. Mağazada ablamın 7 Plusu ve mağazadaki S9 ile aynı fotoğrafı çekmesiyle aradaki farkı çok daha iyi görmüştüm. Gönül rahatlığıyla alırdım sizin yerinizde olsam.
Evet bende aynı fikirdeyim. Bir sorum olacak.
Kesinlikle alınır. 2017 sonu aldığım S8 bile gayet stabil bir şekilde çalışıyor ve düzenli güncelleme almaya devam ediyor. İkinci el telefona 4000 lira verip pişman olmayın derim hatta kendi önerim üstüne bir şekilde biraz daha koyup S9+ almanız.
Evet bütçemi 4400'e çıkarabildim. Vatan, teknosa, mediamarkt gibi yerlerde bu ürünün fiyatını biliyor musunuz?
Bu üç mağazadan birinden almak istiyorum.
s9 plus'dan bahsediyorum.

Evet bütçemi 4400'e çıkarabildim. Vatan, teknosa, mediamarkt gibi yerlerde bu ürünün fiyatını biliyor musunuz?

Vatan ve benzeri mağazalarda 4500 ile 4600 gibi gözüküyor hatta Teknosa'da 4900 lira şuan ama Hepsiburada gibi sitelerde 4400 liraya mevcut. Oturduğunuz şehri bilmiyorum ama çevrenizde olan lokal mağazaları da gezebilirsiniz oralarda yerine göre 200-300 lira indirim yapabiliyorlar ve ya internet fiyatına sattıkları oluyor direk.

Hiçbiri artik s10 öncesi cihaz satmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı