Samsung Galaxy S9+ neden bu kadar iyi?

En başta telefonun ekranı dikkat çekiyor, cunku 2K ekran kullanılmış, ama Apple tarafına bakıyoruz daha 2K kullanmamış. Aynı şekilde kamerası da çoğu telefondan iyi. Kalanını ise kıyas yapılan telefona göre karşılaştırma yapmak lazım.
Ekleme yapayım, telefondaki iris teknolojisi Apple'in Face ID teknolojisini tokatlar.
 
Amiral gemisi ile Xiaomi nin yan firması olan Redmi nin cihazını karşılaştırırsanız tabi ki s9 önde olacaktır :) s9 un çıktığı yıldaki Xiaomi nin Mi serisi adında çıkarttığı cihaz ile de karşılaştırın.
Normal Xiaomi serileriyle de karşılaştırma yaptığımızda önde çıktığı yerler çok fazla. Piyasaya çıktığı yıldaki cihazlarla karşılaştığınız. Eğer adil bir karşılaştırma istiyorsanız.

Not: 1.5 senelik Note 8 Pro deneyimimi de katarak konuşuyorum. Körü körüne de Samsung savunmuyorum 6 7 senelik kullanıcısı olmama rağmen.

Samsung S10+'da güzel amiral gemisi cihaz halen alınabilir ama güncelleme almaması normal ama üzücü.
O sırada S9+ kullanıcısı olan ben:

Am I a joke to u?
 
Son düzenleme:
S9+'ı hala kullanıyorum hocam. S9+ birçok yönde iyi amiral gemisi. Cidden 2017 bir cihaz için, günümüz Redmi Note 11 Pro kamera, ekran hepsi cart curt çöp. S9+ her yönden daha iyi kullanıyorum ve öneriyorum düşük bütçeye.

Benim arkadaşım Almanya'dan kaçak Note 11e Pro almıştı bende o yüzden karşılaştırdım orta segment olguğunu bilmiyordum.
 
Hala kullanıyorum miss gibi telefon güncelleştirmeleri çok erken kestiklerini düşünüyorum. Ekranda yavaş yavaş ghostlar başladı o kadar seneye normal S22 veya 23 geçmeyi düşünüyorum bende 22 çok kompakt hosuma gidiyor fiyat piyasaya göre iyi ancak pil problemi var maalesef.
 
@cumali_032 Mi 8 veya Mi 9 ile karşılaştır.
Adama da ne taktınız mübarek? Gareziniz mi var markaya pek de anlamadım.

Mi 8 ile arasında bir fark yok.
Mi 9 ile karşılaştırınca da işlemci ve hızlı şarj mevzusu haricinde hiçbir artısı yok Mi 9'un.

Hala diretmenizi anlamıyorum.
 
S9+'ı hala kullanıyorum hocam. S9+ bir çok yönde iyi amiral gemisi. Cidden 2017 bir cihaz için, günümüz Redmi Note 11 Pro kamera, ekran hepsi cart curt çöp. S9+ her yönden daha iyi kullanıyorum ve öneriyorum düşük bütçeye.
S20 FE cihazını iade ettikten sonra S9+ döndünüz ? (Önceden elinizde mi vardı yoksa yeni mi almıştınız ?)
 
S20 FE cihazını iade ettikten sonra S9+ döndünüz ? (Önceden elinizde mi vardı yoksa yeni mi almıştınız ?)
Hepsiburada iade etmedi hocam, yok işte dedi cihazınızı yetkili servise verdik cart curt. Cihazı geri kargolatmışlar, her neyse evet önceden S9+ almıştım sonrasında yedek olarak sakladım iyi ki satmayıp saklamışım.

@cumali_032 Mi 8 veya Mi 9 ile karşılaştır.
Karşılaştırdım, fakat hala S9+'ın daha iyi olduğunu görüntülemekteyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı