Samsung LC27HG70QQMXUf HDMI ile 2K'da 144 Hz alınır mı?

Aynı monitörü kullanıyorum. Kaliteli bir DP kablosu öneririm. İçinden çıkan kablo ile en fazla 120hz alabildim. Bu durum belki ekran kartımın HDMI çıkışlarının versiyonu ile alakalıdır bilemiyorum lakin siz kesin olması için DP kablo alın. Kendi kullandığım kablonun linkini de bırakıyorum.

Evet DP kablo alacağım. Ama ben yine de HDMI ile 2K'da 144 Hz almak mümkün mü merak ediyorum.
Tabi destekleyen versiyonları mevcut. Önemli olan sizin ekran kartınızın HDMI çıkış versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI 2.0 bunu destekliyor ama 1.4 ve ya 1.2 destekliyor mu bilemem araştırmanız gerek.

An itibari ile monitör ve displayport kablosunu aldım uzun zamandır stok ve uygun fiyat bekliyordum monitör için.Umarım ölü piksel yaşamam.
@Motionless IN White
@rmzngny

İkinizede teşekkür ederim.
Hayırlı olsun sizi üzmeyecek bir monitör :) Ben Nisan ayında sipariş ettiğimde 2000₺'ye gelmişti. Siz hangi fiyattan aldınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı