baystark17
Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. Samsung'un LC27HG70QQMXUf monitöründe HDMI ile 2K'da 144 Hz alınır mı?
Tabi destekleyen versiyonları mevcut. Önemli olan sizin ekran kartınızın HDMI çıkış versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI 2.0 bunu destekliyor ama 1.4 ve ya 1.2 destekliyor mu bilemem araştırmanız gerek.Evet DP kablo alacağım. Ama ben yine de HDMI ile 2K'da 144 Hz almak mümkün mü merak ediyorum.
Tabi destekleyen versiyonları mevcut. Önemli olan sizin ekran kartınızın HDMI çıkış versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI 2.0 bunu destekliyor ama 1.4 veya 1.2 destekliyor mu bilemem araştırmanız gerek.
Kullandığımın bir üst versiyonu tavsiye ederim.Hocam Display Port olarak bunu alsam nasıl olur? https://www.hepsiburada.com/paugge-...splayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4
Kullandığımın bir üst versiyonu tavsiye ederim.
Hayırlı olsun sizi üzmeyecek bir monitörAn itibari ile monitör ve displayport kablosunu aldım uzun zamandır stok ve uygun fiyat bekliyordum monitör için.Umarım ölü piksel yaşamam.
@Motionless IN White
@rmzngny
İkinizede teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.