Samsung LS24D330HSX 24" Nasıldır?

@realtime söylediğiniz monitör 1 ms tepkime süresine sahip, eğer bu sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz. Donanım arşivinin 2600 TL'lik sisteminde RX 470 var diye biliyorum, benim önerdiğim Samsung monitör ise FreeSync özelliğine sahip ekran kartınızla uyumlu olacaktır.

Seçim size kalmış.

@realtime söylediğiniz monitör 1 ms tepkime süresine sahip, eğer bu sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz. Donanım arşivinin 2600 TL'lik sisteminde RX 470 var diye biliyorum, benim önerdiğim Samsung monitör ise FreeSync özelliğine sahip ekran kartınızla uyumlu olacaktır.

Seçim size kalmış.
4 ms bf1'de sıkıntı yapar mı?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum... 60hz 1ms... hiçbir sıkıntısı yok... arayüz kullanımı basit...
Ancak yükseklik ve eğim ayarı yapılamıyor, bilginize...

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum... 60hz 1ms... hiçbir sıkıntısı yok... arayüz kullanımı basit...
Ancak yükseklik ve eğim ayarı yapılamıyor, bilginize...

Hemen düzelteyim; açı ayarı yukarı aşağı olarak yapılabilmekte...

Kısaca; dandik.

BENQ GW2470H ya da paran yeterse BENQ GW2406Z.

bu fiyata bu özellikte samsung marka monitöre dandik derken alternatif olarak benq markasını önermek nasıl bir yaklaşımdır şaşırdım :) güle güle kullanın ;)

konuda bahsi geçen samsung un fiyat performans ürünüdür ve fiyat-donanımına göre kıyaslanacak tek marka viewsonictir...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı