Samsung Note 7 vs Samsung S7 Edge vs iPhone 6S Plus

Bence çok yanlış yaklaşmışsınız S serisi de S5 den itibaren alınabilir.
En azından S5 değil de S6 ve sonrası alınır. Elimde S5 var, sorunlar:
Oyun oynayamazsınız düzgün akıcı.
Kameranın odaklaması için nesnenin 1 metre ileride olması lazım bu ne?
Isınma..
Arka kapak kesinlikle soyuluyor.(Yanlarına diyecek hiçbir şey yok.)
Parmak izi kullanışsız.(Kaydırma olayı çok zor.)

En azından S5 değil de S6 ve sonrası alınır. Elimde S5 var, sorunlar:
Oyun oynayamazsınız düzgün akıcı.
Kameranın odaklaması için nesnenin 1 metre ileride olması lazım bu ne?
Isınma..
Arka kapak kesinlikle soyuluyor.(Yanlarına diyecek hiçbir şey yok.)
Parmak izi kullanışsız.(Kaydırma olayı çok zor.)
S5 bende kullandım odaklama konusu biraz sıkıntı belirli mesafe istiyor ancak odağı mükemmel. Parmak izi kaydırma gerçekten kullanışlı değil. Bu ikisi dışında ne soyulma nede oyunlarda oynanamazlık gördüm. Sürüm 6.0 bir sorun yok.

Son düzenleme:
Beklemek için zamanın varsa Iphone'un da telefon çıkarmasını bekle derim. Note 3 ve Note 5 kullanmış biri olarak şu ana kadarki Note 7 inceleme izletilerinde fazlasıyla abartı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple Technopat ailesi samimiyetine güvendiğim için buranın incelemesini bekliyorum.

İlla ki hemen alman gerekiyorsan da S7 ile Note arasında çok bir fark yok, hem Su daha ucuz. Hiç Iphone kullanmadığım için o konuda bir şey diyemem.

Son düzenleme:
Konulara bakınca iPhone'larda da sorun olduğunu gördüm hatta daha şey sorunlar. Onları görünce Note 7'ye aklım kayıyor. Birde drop test yapan bir site vardı yakınlarda onu izledim. Yere düşürünce hemen kırıldı camı. Alacağım telefona Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucusu takmayı düşündüm. Note 7 kavisli olduğu için tam olarak kaplayamıyor ekran koruyucusu. Bazen diyorum iPhone al geç rahat rahat kullan ama o sorunları görünce içimde bir tedirgenlik oldu. Samsung'da ise ileri ki yıllarda olacağı stabiliteden şüpheliyim. Geçen gün Note 7'yi inceleme şansım oldu çok sevdim, elime de güzel oturdu ama ekran koruyucusu öyle olacaksa takmayı düşünmüyorum ve kırılsa diye korkuyorum. Birde S-Pen'in ne kadar hassas olduğunu gördüm. Böyle görünce iPhone alasım geliyor ama Android'in özgürlüğü daha hoşuma gidiyor. Ahiret sorusu resmen. :D :D

S5 bende kullandım odaklama konusu biraz sıkıntı belirli mesafe istiyor ancak odağı mükemmel. Parmak izi kaydırma gerçekten kullanışlı değil. Bu ikisi dışında ne soyulma nede oyunlarda oynanamazlık gördüm. Sürüm 6.0 bir sorun yok.
Kapsız kullanıyorsanız soyulmalar aşırı oluyor. Oyun konusundaysa sanırsam benim telefonumla alakalı ısınma sorunu var. İlk 2 - 3 dakika akıcı oynanıyor daha sonra aniden kasmaya başlıyor. (GPU kullanımı fazla olan oyunlarda)

S7 edge kullanıyorum gayet güzel samsung 7 serilerinde kıçı toparlamış sarj olarak s7 edge 3.600 mah note 7 3.500 mah fakat note7 daha bi teknolojik açıkcası note 7 seç ama yok 100 mah için ölürüm diyosan s7 edge gayet güzel ayrıca note 3.600 vermektense s7 edgeyi 2500 e bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı