Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soru başlığına göre cevaplarsam sorunlu bir cihaz değil. Sürekli tam parlaklıkta kullanma ekranı, ekran parlaklığı aşırı çok olduğu için Amoled yanığına uzun vadede sebebiyet verebilir.
Ortada kullanıyorum ekran parlaklığını yeni aldım bende ve yön tuşlarınıda gizledim ve arka plan siyah tema youtube siyah ana ekran siyah belki işe yarar
Ekran parlaklığı yeterli, o kadar fazla detaya inmeye gerek yok. Sadece sürekli her zaman tam parlaklıkta kullanma, güneş altında elbette tam parlaklıkta kullanman lazım.
@Yusuf2727 Rica ederim, Amoled ekranlar kolay kolay sorun vermez zaten. S8 modelinden itibaren çıkan Samsung amiral gemilerindeki panellerin parlaklığı aşırı derecede yüksek olduğu için sürekli tam parlaklıkta kullanmak maalesef burn-in sorunlarına neden olabiliyor.
S8 ve S9 modellerinde daha meşhur yanık izi duymuştum ama genel anlamda note10 veya Iphone bile olsa yanıktan kurtuluş yok gibi sadece önlem almak lazım