Samsung S11 beklenmeli mi?

Ben de internette yazanların yalancısıyım. Dediğim gibi hem tasarımından hem de kalemi çok kullanmayacak oluşumdan Note serisi kullanmayı düşünmüyorum.
Kalemi çıkarınca da S serisinden çok büyük bir farkı kalmıyor.
Ben de onu söylemeye çalıştım. En az 7-8 ay bekleyeceğinize gelecek ay çıkacak Note 10'u almanız daha iyi olur.

S11 çıkar, S12 duyurulur. S12 beklenir mi dersin. Teknolojiye yetişemezsin. S10 işini görecekse al. O çıkacak, bu cıktı diye düşünürsen sürekli hiç mutlu olamazsın. Çünkü bunun sonu yok.
%100 katılıyorum. Malesef öyle. Her şey paraya döndü. İhtiyacın varsa al, acelen yoksa bekle.

Ben Note 10 serisini beklemek yerine S10+ aldım geçtim. Beklemeye gerek yok diye düşüyorum. S10 her türlü işinizi görür.
Ona bakarsanız s10e de işimizi görür veya onun biraz daha altındaki herhangi bir telefonda. Sadece bir kaç özellik ufak tefek oynuyor. Kısaca bizim aldığımız telefonlar lükse giriyor.

Note serisinden bir telefon kullanmak istemiyorum. Sebebini zaten belirttim. Önerileriniz doğrultusunda S10 alıp geçeceğim. Teşekkürler.

Galaxy edge çıktıktan sonra galaxy s serisi edge ekranlarla gelmişti bir ihtimal Galaxy Fold'dan sonra S11 veya en geç S12'in katlanabilir ekranla gelme olasılığı yüksek ama size önerim ihtimaller uğruna hayat kalitenizi düşürmeyin alın geçin ve arkanıza bakmayın S10 ile S11 arasındaki fark 3-4 yeni teknoloji isimlendirme ve fiyattan başka hiçbirşey değildir.

S11'de en fazla;
- Ekran yenileme hızı artırılabilir
- Parmak izi okuyucunun hızı artırılabilir
- Kamera sensörleri geliştirilir
- Yeni çipset
- ToF sensörü gelebilir.
Bunun dışında pek bir şey olacağını sanmam.
O yüzden dediğiniz gibi S10 alın geçin.
Saygılar.
Düzenleme: Yanlış anlamayın, açıklama yapmak için yazmıyorum. Note 10'u önerme sebebim, lansmanına 10-15 gün kalmışken "kalemi kullanılmasa bile" S10'a yakın fiyatlarda daha iyi bir cihaz olabileceği içindi. Kullanmak istemediğinizi belirttiğiniz yazıyı görmemişim, daha yeni gördüm. Alıcı sizsiniz sonuçta karar da sizin. Saygılar.

Son düzenleme:
Mate 30 Pro yu bekle derim.

1200p-olan-en-kavisli-ekran-Huawei-Mate-30-Pro-ile-gelecek-ShiftDelete.Net_.jpg

Sadece Samsung s11'i beklemeli miyim diye sormuş. Note'u da istemediğini belirtmiş. Acelen yok ise s11 alırsın. 6 ay kadar bekleyebilirsen. Dolar kuru da bana koymaz dersen bekle derim. Note 10'da sd855+ kullanılacak. S11'de 865. Ama şöyle bir durum var. Bizimle ülkemize SD 865 versiyonu gelmeyecek. Exynos cipsetli telefonları gelecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı