Samsung S20 FE'nin bataryası kötü mü?

Bütçe
13000
@564300 adlı kullanıcıdan zaten kullanıcı deneyimlerini ondan aldım. Ayrıca Android 16 ile alakası yok ki. Ben güncellik bakımından değil, batarya konusunda memnun değilim. 120Hz'de telefon 5 saat ekran süresi veriyor. 60Hz kapattım, güç tasarrufunu açtım karanlık modunu yaptım parlaklığı kıstım uyku moduna aldım cart curt hiç bir şey olmadı. Ben memnun değilim, şarjı su gibi gidiyor resmen.
Tamam da kardesim, o cihazin sana vaat ettigi SoT zaten 5-7 saat ekran suresi. Sirf batarya icin globalde iPhone 11'den daha pahali olan, kamera kanadinda iPhone 11 Pro ile bas edebilen telefona almayin aldirmayin demek ne kadar mantikli?

Bu yaza doğru telefon almayı düşünüyorum. Aklımda A73 ve S20 FE var. S20 FE'nin kağıt üstündeki özelliklerini gayet beğendim fakat bataryası sorunlu diye duydum. Sorun derken nasıl bir sorun? Sanırım A73'ün de işlemcisi ısınıyormuş. Hangisini tercih etmeliyim? Önceliğim akıcı olması ve bataryasının uzun dayanması.
A73 alın bence. S20 FE biraz eskidi.

Tamam da kardesim, o cihazin sana vaat ettigi SoT zaten 5-7 saat ekran suresi. Sirf batarya icin globalde iPhone 11'den daha pahali olan, kamera kanadinda iPhone 11 Pro ile bas edebilen telefona almayin aldirmayin demek ne kadar mantikli?
Ben performansına laf etmedim zaten tekrar söylüyorum. Batarya %1 %1 %1 su gibi gidiyor, sen bir telefon kullansan batarya konusunda şarjı hızlı hızlı gidince ne anlamı kaldı?

A73 alın bence. S20 FE biraz eskidi.
Konu sahibi bütçeyi arttırmaya çalışıp S21 FE'ye karar verdi.

Ben performansına laf etmedim zaten tekrar söylüyorum. Batarya %1 %1 %1 su gibi gidiyor, sen bir telefon kullansan batarya konusunda şarjı hızlı hızlı gidince ne anlamı kaldı?

Sen ne bekliyordun ki? 10-11 saat ekran suresi vermesini falan mi bekliyordun? Benim icin 3-4 saat ekran suresi bile gayet kafi, yeter ki kamerasi amiral duzeyde deneyim sunsun.

Ayrica o fiyat bandindaki orta segment telefonlarinda bataryasi cok farkli degil.

Sen ne bekliyordun ki? 10-11 saat ekran suresi vermesini falan mi bekliyordun? Benim icin 3-4 saat ekran suresi bile gayet kafi, yeter ki kamerasi amiral duzeyde deneyim sunsun.

Ayrica o fiyat bandindaki orta segment telefonlarinda bataryasi cok farkli degil.
Ben Samsung Galaxy S9+'tan geçtim. Daha fazla batarya ömrü almak için S20 FE tercih ettim. S9+'ta 4 saat ekran süresi alıyordum, bunda 5 saat ekran süresi alıyorum ne değişti? S9+'tan geçmeseydim tamam diyecektim ama, batarya konusunu beğenmedim.

@cumali_032
Hocam 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim:
1. telefonunuz snap Dragon mu?
2. kutudan % kaç şarj ile çıktı (satıcı depoda çok beklettiyse batarya binaenaleyh zarar görmüş olabilir mi?
1- Telefonum Snapdragon model hocam.
2- Kutudan çıkarken %7 şarj ile çıktı.

2 hafta süresince test yaptım, 14 gün iade hakkım geçti diye iade almadılar. Hakem heyeti ile telefonu iade edeceğim, karar benim üzerime çıktı. Buyurun benim videom :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satıcı depoda çok beklettiyse bir problem olmaz diye düşünüyorum. 10 yıl bekleyecek hali yok hocam, o kadar beklemeyemez tabii ki.

1- telefonum Snapdragon model hocam.
2- kutudan çıkarken %7 şarj ile çıktı.

2 hafta süresince test yaptım, 14 gün iade hakkım geçti diye iade almadılar. Hakem heyeti ile telefonu iade edeceğim, karar benim üzerime çıktı. Buyurun benim videom:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satıcı depoda çok beklettiyse bir problem olmaz diye düşünüyorum. 10 yıl bekleyecek hali yok hocam, o kadar beklemeyemez tabii ki.

Hocam telefonu bende alacağım inşallah telefonu kullanırken hangi uygulamalar ağırlıkta kullanıyorsunuz acaba.

Kusura bakmayın YT hesabı girili değil beğenemedim videonuzu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı