Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.862
Saatlerce oyun oynama yazık edersin dedim 3 saatlik oyun süresini attım.
Sabit 60 FPS alıyorum ara sıra saniyelik düşmeler ve yükselmeler oluyor.

:D 3 saatte bile %24 şarj bence iyi, S8+'de CoD'da 10Dakika'da %28 gidiyordu.

Ama oyun için şarj için daha ucuza POCO X3 Pro mantıklı.
Oyun oynarak şarj dayanmaz ve yavaş şarj oluyor 25W kullanıyorum ama 1 saat sürüyor 25-100 arası.

60Hz akıcı grafik kullanıyorum.

3 saatte normalde %45 tüketiyor.
120 Hz Ultra grafik.

Eski ekran süresi SS.
120Hz Ultra grafik kullanmıştım.
Telefonun sıcaklığı 44 derecenin üstüne çıkmadı yazın ortasında ve FPS kaybı yaşamadım.

Screenshot_20230103_222052_Samsung Members.jpg

Küçük hesaplamayla 3 saatte %45e denk geliyor.

Üstelik POCO X3 Pro MLBB'de 120FPS destekliyor.
Zaten oyun telefonu normal.
Daha hızlı şarj oluyor ve batarya kapasitesi daha çok.

Son düzenleme:
Üstelik POCO X3 Pro MLBB'de 120FPS destekliyor.
Zaten oyun telefonu normal.
Daha hızlı şarj oluyor ve batarya kapasitesi daha çok.

1672774235864.png

S20FE çok olmasa da bir tık önde.

Telefonla ne yaptığınıza bağlı aslında kamera ile işiniz yoksa oyun dışında çok bir şey yapmayacaksanız daha ucuza POCO mantıklı.

Tamam işte S20FE'nin ki daha üst değil mi?

S20 FE'nin işlemcisi bir tık daha üstün ama oyunda POCO'dan geri.

4500 mAh batarya da yeterli değil s seris ve boştayken %4-5 tüketiyor şarjı bütün s serileri böyle ve POCO'da likit oğutma bulunuyor oyun için her türlü POCO mantıklı.

POCO performans kaybı yaşatmaz oyunlarda tam gaz devam 50 derecelere çıkar performans kaybı yaşatmaz ama S20 FE 50 derecelerde kayıp yaşatır ben Max 44 derece gördüm performans kaybı yaşamadım.
Üstelik likit soğutması var telefonu soğutur.

Son düzenleme:
Teknosa'dan aldım S20FE'yi yanında kampanya diye de kahve makinesi verdiler, kavhe makinesi de telefonda güzel çıktı açıkçası. (ayın 4'ünde aldım)
Cihaz çok ısınmadığı sürece oyunlarda hiçbir sorun olmuyor, standoff 2 ve Asphalt 9'da öyleydi 30dk sonra 47 derecelere gelince ufaktan FPS düşürmeye başlıyordu. Standoff'ta orta ayarlarda 120FPS rahat alıyordum, kolay ısınmadığı için sıkıntı da çıkmıyordu ama ısınmaya başlayınca minimum 90 FPS görmüştüm onunda dışında ortalama 100 - 110 FPS'de gayet iyi çalışıyordu ısınınca, cidden çok zorlayan/ısıtan oyun oynanmadığı sürece 120FPS'nin hakkını verecek cihaz gibi görünüyor, umarım ileride sorun yaşamam.

Oyun için almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
Ben de aldım kesinlikle efsane bir telefon. Hiçbir konuda elinden bırakmıyor. Mükemmel telefon, Samsung kalitesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı