Samsung S23U vs iPhone 15

Arkadaşlar telefonu aldigim an aklımda satmak gibi bir durum yok bayağı uzun bir süre ayrıca şu değer koruma konusuna EasyCep'ten baktım en basit satacak olsam diye S23u için 23K iPhone 15 için 29k fiyat teklif ediyorlar arada zaten 5klık bir fark var alırken o yuzden iki telefon arasinda ucurum bir deger kaybi yok gibi gorunuyor. Benim şu an sadece merak ettigim S23u daha ne kadar guncelleme alır al guncellemelerinj alacak diye biliyorum.

Hangisine karar verdiniz?

Hangisine karar verdiniz?

Elime fırsat geçti yurt dışından iPhone 15 Pro Max almaya çalışacağım olmazsa S23 Ultra. Aynı fiyata denk geliyor 40k Kuveyt'ten alacağım.

Yurt dışı işi yattı. Hala aklımda 1 soru var iPhone arayüzünü hiç kullanmadım acaba sırf arayüz ve akıcılık için 15 alınır mı? Kusura bakmayın canlandirdim tekrar konuyu.

Yurt dışı işi yattı. Hala aklımda 1 soru var iPhone arayüzünü hiç kullanmadım acaba sırf arayüz ve akıcılık için 15 alınır mı? Kusura bakmayın canlandirdim tekrar konuyu.

Son düzenleme:
Elime fırsat geçti yurt dışından iPhone 15 Pro Max almaya çalışacağım olmazsa S23 Ultra. Aynı fiyata denk geliyor 40k Kuveyt'ten alacağım.

Akicilik olarak s23u iphone 15'ten daha iyidir birinin ekrani 60 digerinin 120hz.

Ekosisteminiz var ise samsung'dan devam edin. Hem fiyat, hem kalite ve performans olarak Samsung önde.

Akicilik olarak S23u iPhone 15'ten daha iyidir birinin ekrani 60 digerinin 120Hz.

Evet bende oyle dusunuyorum ama IOS'un stabilitesinden dolayı pek hissettirmiyor diyorlar.

Ekosisteminiz var ise samsung'dan devam edin. Hem fiyat, hem kalite ve performans olarak Samsung önde.
Artık uniye gidicegim icin cok buyuk paralar harcıycam ve pisman olmak istemiyorum. Yani yarın bi gün tuh keske iphone alsaydım demem heralde?

Artık uniye gidicegim icin cok buyuk paralar harcıycam ve pisman olmak istemiyorum. Yani yarın bi gün tuh keske iphone alsaydım demem heralde?

Evet bende oyle dusunuyorum ama IOS'un stabilitesinden dolayı pek hissettirmiyor diyorlar.

Gayette hissettiriyor hocam, 120hz ekrandan 60hz ekrana gecince ciddi bir fark oluyor. Hissettirmiyor diyenler fanboyluk yapiyor, bende Apple kullaniyorum ama savunulacak kisimi var savunulmayacak kismi var. Samsung son iki amiral gemisi modellerinde neredeyse ios stabilligine yaklasti denebilir. Duz model iphone cihaz artik bu fiyatlara alinmaz. Samsung daha fiyat performans, duz 15 ile s24 ultra neredeyse ayni fiyat siz dusunun, o iki cihazi yan yana bile koymam.

Samsung'un s serisi tabletleriyle uyumlu çalışır.

Samsung S23U gerçekten mükemmel bir telefon. Düz iphonelar ile kıyaslamak çok saçma. Birde Samsung Türkiye'ye ye özel fiyatlandırma yapıyor. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada S23Ultra fiyatı, çıktığında İphone 14 promax ile neredeyse aynıydı. Türkiye'de aradaki fiyat farkını görüyorsunuz.
Yani S23U alacağınız fiyata iphone 14 promax alabiliyor olsanız ikisinden birini tercih edebilirsiniz ama Düz iphone 15 ile s23ultra modeli kıyaslamak gerçekten çok saçma

İyi sosyaller S24u aldım kuzenimde iPhone 15 Plus aldı iyi ki sizi dinlemişim çok teşekkür ederim iyi sosyaller :D telefonla ilgili sorusu olanlar varsa yazabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı