Samsung S8/+ vs Iphone 7 128 GB

5 yıl s3 kullandım bir sorun çıkmadı 1 yıl önce camı kırıldı onu da değiştirdim çarşıdaki bir telefoncuda. Sen rahat ol bize her yer teknik servis. Şu anda S8 var gayet iyi çok memnumum 2600TL ye yurtdışından aldım yakın zamanda ücretsiz wireless charger gelecek. Bak bakalım Apple ücretsiz bir şey dağıtıyor mu? (y)
Gürcistan'dan mı aldınız ?
 
Anladığım kadarıyla samsung kullanıyorsun. Telefonun arıza yapınca görürsün teknik servisi. [emoji28]
Ne varmış servisin kötülüğünde açıklayabilir misin acaba? Bunca yıldır Samsung kullanıyorum servisle hiçbir sorun yaşamadım. Telefon tamir ettirmeye gittiğim yerde bana yeni telefon aldırmaya çalışan bir servis yerine telefonu hakkıyla tamir eden servisi tercih ederim.
 
S8 her konuda daha önde.

Kamera , batarya , ekran , kulaklık çıkışı , kutu kulaklığı vb.
Bence iPhone 7 alınabilir bir cihaz değil fiyatı o cihaz için çok fazla
 
Sansung evet güzel bir iş çıkarıp s8 ve + ürünlerinde çağ açtı diyebiliriz. Test sonuçlarında ise çok fazla fark yok samsung afaki olarak açık ara önde değil. Eğer bütçeniz varsa geleceğe yatırım iyidir. A11 ile neler gelecek tam olarak bilinmiyor. İmkanınız var ise bekleyin ve yeni nesil apple alın. Vereceğiniz para az değil iyi karar verin.
 
Gürcistan'dan mı aldınız ?
Almanya

iPhone 8'i beklemek mantıklı gelmiyor bana. Fiyasko da olabilir muazzam da olabilir. Bana kalsa beklemeden S8 alın derim. Samsung Pay yakında Türkiye'ye de gelecek. Çok büyük bir artısı nerdeyse bütün makinelerde çalışıyor Samsung Pay. Onun dışında Güvenli Klasör olayı ve Samsung Pass'i söylemiyorum bile. İris veya Yüz tarayıcı + Parmak izi + PIN kodu ile otomatik giriş yapıyor sitelere. Hesabınızı açık bırakmıyorsanız ve her seferinde email ve şifre girmekten bıktıysanız Samsung Pass irisinizi veya parmak izinizi tarayarak otomatik olarak dolduruyor ve giriş yapıyor. Onun dışında donanım, yazılım, arayüz bakımından da harika telefon. En az 3,4 yıl götürür.

Bu arada kulaklıkları o iphone kulaklıklarından daha iyi AKG den almışlar. Ve iphone'da kulaklık girişi yok onu söyleyeyim aparatla takıyorsunuz kulaklığınızı.

Ve tabii Android'in APK kurma gibi özelliği var. Mesela ben bs.to diye sitenin uygulamasını indirdim Almanca dizi/ film izlemek için. Daha birçok artısı var.

IOS'da jailbreak ile özgürlük diyenlere bakma her büyük güncellemeyle etkisi gidiyor ve yenisi çıkana kadar bekliyorsun. Pek de bir özelliği yok bazı APK ları kuramayabilirsin. Tarafsız olarak söylüyorum. S8 almasaydım S7 veya 6S veya SE alacaktım.

Ayrıca bunu da bırakayım dedim. :)
S7 owner : This phone has a awesome 1440p amoled display.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : The camera is really amazing.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : It has wireless charging
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : This phone has Expandable storage.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : I can customize my phone.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : This phone has quick Charging.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : It has multi window. I can use 2 apps at once.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : I can set default apps.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : This has a bigger screen but is still very comfortable to hold.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
S7 owner : My phone has the headphone jack.
iPhone 7 owner : iPhone 7 is faster.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı