Samsung S9 Plus Hala Alınır mı?

S10E ile aynı fiyatta S10E almak daha mantıklı. S9 Plus modeli de çok iyi telefon.
Fakat S9 Plus'ın ekranı daha büyük, ayrıca bataryası daha kuvvetli.4 yıldır LG G4 kullanıcısı olarak bataryadan çok çektim, bu yüzden içimin rahat etmesini istiyorum.

S10 serisinde sorunlarla karşılaşanlar var, kamera ve oyunlar açısından youtube'da denk gelmiştim. Yabancı forumlarda da çok konuşuluyor bu cihaz. Sorunlarla gündemde sanırım.
Şarjının çabuk bittiği yönünde söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum ayrıca güncelleme ile düzelir mi onu da bilmiyorum.S9 Plus kullanan bir arkadaşım gayet memnun bu yüzden biraz daha sıcak bakıyorum S9 Plus'a

Huawei meselesi düzelmezse şu anki telefonlar bile riske giriyor o yüzden uzak durun şimdilik. Geçen hafta bende aynı ikileme düştüm S9 plus veya S10E diye ama biraz araştırdığınızda S9+ daha üstün kalıyor. S10E versiyonu modelin lite versiyonu gibi neredeyse, özellik ve görünüş bile tatmin etmiyor. Ben şuan 2017 sonu aldığım S8'i kullanıyorum ve gayet stabil, hızlı bir şekilde çalışıyor ayrıca düzenli güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı