Samsung telefonumu iPhone yapmaya çalışmak

Hocam şu saatin olduğu bar için tema araştırırsanız iPhone temaları var diye biliyorum arkadaşım yapmıştı bir de temalar tamamlandıktan sonra arkaya sahte iPhone 11 kamerası yapıştırın bir de iPhone 11 kılıfı taktım mı tamamdır. Belki FaceTime'ı yapabilirsiniz ama IPhone'umu bul sadece IPhone'a özel onu bulmanız biraz zor.

Hocam şu saatin olduğu bar için tema araştırırsanız iPhone temaları var diye biliyorum arkadaşım yapmıştı bir de temalar tamamlandıktan sonra arkaya sahte iPhone 11 kamerası yapıştırın bir de iPhone 11 kılıfı taktım mı tamamdır. Belki FaceTime'ı yapabilirsiniz ama IPhone'umu bul sadece IPhone'a özel onu bulmanız biraz zor.
Hocam Android GO Olduğu İçin Çalışmışmıyor **Bu Özellik Bu Cihazda Kullanılamıyor** Yazıyor
Hocam bizede paylaşın, bizde Zamzung'da iphone keyfi yaşayalım. :D
Reis Sence Telefonum Böyle mi Kullanıyim yoksa Android Olarakmı

Son düzenleme:
Hocam root atıp Custom ROM yükleyin diyecem ama o da biraz sıkıntılı. Apple uygulamalarını isterseniz dışarıdan da yükleyebilirsiniz.

Hocam root atıp Custom ROM yükleyin diyecem ama o da biraz sıkıntılı. Apple uygulamalarını isterseniz dışarıdan da yükleyebilirsiniz.
Dışarıdan Nasıl yükleyeceğim? root falan yapmaya korkuyom birşey olur diye Apk Uygulamalar Varmıdır
Varsa link atabilirmisiiz

Dışarıdan Nasıl yükleyeceğim? root falan yapmaya korkuyom birşey olur diye Apk Uygulamalar Varmıdır
Varsa link atabilirmisiiz
Apple uygulamalarına göre 3. parti Android APK versiyonları yapılmış fakat güvenilir mi bilmem:
iPhone App Store 1.1 Android APK'sını indir
Android için Face Time for Android - APK'yı İndir
Bunun dışında Apple'ın Android'le uyumlu uygulamalarını (Shazam gibi) yükleyebilirsiniz.
Son olarak da Android için IOS emülatörleri var ama hiç denemedim.

İos Emulatorüunu Nerden Bulabilirim? Ne İşe Yarıyo
Cider for Android - APK Download
En popüler birkaçının linkini attım, IOS emülatörleri Android cihazınızda IOS uygulamalarını çalıştırmanıza yarar. Emülatörden istediğiniz Apple aplikasyonunu kurup yine emülatör üzerinden başlatabilirsiniz, hiç denemedim ama sorunsuz çalışacağı söyleniyor.

iOS emulator'mış, Android'de FaceTime'mış yalan onlar, bulduğunuz her uygulamayı indirmeyin. Heves ettiyseniz bile root yetkisi olmadan yapabileceğiniz en mantıklı şey özelleştirmesi bol bir launcher indirip oradan yürümek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı