Sanayide çalışılır mı?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
19 yaşındayım ve liseden mezun olalı bir seneyi geçti. Bir senedir farklı işlerde çalışıyorum ama sıkıldım. Meslek diyebileceğim şeyler değildi bunlar. Bu yıl YKS'de kayıt yapmadım çünkü çalışmadım. Babam çok uzun yıllar sanayide çalıştı ve çoğu kişi tanıyor. Bende sağda solda resepsiyon, satış elemanı, depocu veya kargocu olmak yerine bugün zorlansam bile ileride meslek sahibi olabileceğim bir iş istiyorum. Geçen gün babama bir araba geldi boyaması için, babama bir haftada bitirebileceği ve 10-20K ücret vereceğini söylemişti adam. Babam kabul etmedi, tabii diğer sanayiciler de etmemiş. Az demişler. Sizce sanayiye başlanır mı? Askere gitmeme bir yıl civarı bir zaman var ve sanayi bana bir meslek verebilecek olsa bile burnumu biraz yere sürterse belki cidden öğrenmeye daha hevesli olurum ve Web tasarım konusunda ilerlemeye çalışırım. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalış babanın yanında.
Sanayi işlerine ilgin varsa başla bence çok deli para kazanabilirsin. Babanda uzun yıllar çalışmış sana işi güzelce öğretir. Keyif alarak yapabileceğin bir iş ise başla bence.
Baba tecrübesi varken ve okuldan bu kadar kopmuşken çalışılır. Çok da iyi olur.
Babam sanayiden emekli olduğu için ayrıldı. Şu an ondan istenildiği zaman iş yapıyor.

Bir dene bence. Seversen devam edersin. Para konusunda çoğu meslekten iyi doğrusu.
Amacım girer girmez deli paralar kazanmak değil zaten. Hem yapabiliyor muyum ona bakmak hem öğrenmek.
Ben Bilgisayar Muhendisligi okuyorum. 10 sene sonra benim 2 katim kazanirsin aylık 😁
Amacım hemen yüksek paralar kazanmak değil.

Gidip konuştum, Pazartesi bir aylığına denemek için başlıyorum. Manuel ve elektrikli araçların motor tamirine verdiler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı