Sanayide çalışılır mı?

Sawyzee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400F & GTX1650
Küçüklüğümden beri sanayiye karşı bir hassaslığım var ve iş aradığım dönemde aklıma sanayiye girmek geldi. Biliyorum zorluğu var hiçbir yerde kolay para kazanılmıyor ama ben parasında değilim. Çalışıp usta olmak istiyorum yaşım 17 diyebilirsiniz sosyal hayatın olmayacak farkındayım bunun zaten fazla sosyal hayatım yok cevrem de yok ev iş kafasında biriyim sizin cevaplarınızı merak ediyorum?

Küçüklüğümden beri sanayiye karşı bir hassaslığım var ve iş aradığım dönemde aklıma sanayiye girmek geldi. Biliyorum zorluğu var hiçbir yerde kolay para kazanılmıyor ama ben parasında değilim. Çalışıp usta olmak istiyorum yaşım 17 diyebilirsiniz sosyal hayatın olmayacak farkındayım bunun zaten fazla sosyal hayatım yok cevrem de yok ev iş kafasında biriyim sizin cevaplarınızı merak ediyorum?
Kafadar genç kadro varsa yapılır.

Kendinizi geliştirebileceğiniz tonla sektör var. İlla sanayi diye düşünmeyin. Ama sanayi kötü değil o konuda merak etmeyin.

Çalışılır belki ama özellikle sanayide çoğu kişiyle iletişime falan geçme sohbetleri bayat ahmakların tekiler gideceksen iyi bir yere git yoksa mobbinge falan uğrayabilirsiniz.

Düzgün yerden kastın usta olmayan bir yer herhalde? Usta laf etmeden nasıl öğretecek?
Sanayi düzgün bir yer değil. Ustaları da öyle. İyi bir efendi usta bulması lazım ki boş boş laf etmesin bağırmadan çağırmadan işi adam gibi öğretsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı