Sapphire 7870 XT Mi Yoksa Asus GTX660 TOP Mı ?

Arkadaşlar bende Powercolor'un 7870 EZ Edition ekran kartını alıcam inşallah, Powercolor EZ Edition ile 7870XT aynı değer kartlar sanırsam. Burdaki Sapphire HD7870XT hakkındaki yorumları görünce gönlüm biraz 7870XT'den yana oldu, ama Powercolor ise fiyat açısından benim için daha ekonomik. Sizce hangisini almalıyım ?

Dün, 08:10 PM

shankssan selam kardeşim sana bir konuda danışacaktım sırf o yüzden üye oldum :) sistemini okudum kasan benimkiyle aynıymış, CM HAF 912 , şimdi bende 7870 XT almaya karar verdim sendede bu ekran kartı var, acaba karttan memnun musun? ısınma sorunu ses sorunu frame atlaması arasıra kasma , vga ekranlarda titreme falan tarzı sıkıtıları yok dimi? :confused: , bide bişey daha sorucam HAF 912 kasaya 7870 XT hdd yuvaları sökülmeden sığıyormu acaba? :confused: , çünkü HDD yuvalarıyla max 27 cm yazıyo 7870 XT 27.5 cm miş :D Bilgilendirirsen sevinirim :)

Hocam ısınma sorunum hiç olmadı bu arada bi 64 ü gördüm arasıra sıcaklardan oda sanırım , ses desen kesinlikle hiç yok fanları manuel %95 e kadar dayadım neredeyse hiç fark etmedi , titreme den kasıt herhangi bir hata ise kartla ilgili hiç denk gelmedim , frame atlaması olmadı yalnız bu aralar sıcaklardan dolayı benim işlemci aşırı ısınmaya başladı onun yüzünden de sanırım BF3 Multi de 64 kişi de arasıra fps düşüşleri oluyor normalde 65 den aşağı inmezken işlemci ısındıkça fps 30 lar a kadar düşüyor yavaş yavaş biraz ara verince düzeliyor sanırım Contac 30 alıcam yarın a inşallah o zaman bu sorunda ortadan kalkar eminim :) Kasaya da ucu ucuna dek geliyor diyebilirim yani 1.5 Cm filan daha büyük olsa imiş hdd yi kesin sökmek gerekirdi.

Hocam ısınma sorunum hiç olmadı bu arada bi 64 ü gördüm arasıra sıcaklardan oda sanırım , ses desen kesinlikle hiç yok fanları manuel %95 e kadar dayadım neredeyse hiç fark etmedi , titreme den kasıt herhangi bir hata ise kartla ilgili hiç denk gelmedim , frame atlaması olmadı yalnız bu aralar sıcaklardan dolayı benim işlemci aşırı ısınmaya başladı onun yüzünden de sanırım BF3 Multi de 64 kişi de arasıra fps düşüşleri oluyor normalde 65 den aşağı inmezken işlemci ısındıkça fps 30 lar a kadar düşüyor yavaş yavaş biraz ara verince düzeliyor sanırım Contac 30 alıcam yarın a inşallah o zaman bu sorunda ortadan kalkar eminim :) Kasaya da ucu ucuna dek geliyor diyebilirim yani 1.5 Cm filan daha büyük olsa imiş hdd yi kesin sökmek gerekirdi.

Dostum çok sağol aydınlattığın için, bende birkaç güne sipariş veriyorum 7870 XT yi inşallah :)

Bu arada soruyu sorup sonucu yazmamışım. 7870XT aldım. Bence gayet güzel bir kart. ETS2 ve NFS The Run oynadım. İkisi de gayet akıcıydı. ETS2'de 60 FPS'in altına çok nadir düştü. The Run'da ise sanırım 30 FPS sınırı varmış. 30 Fps'in altına neredeyse hiç inmedi. Yani alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı