- Makaleler
- 4
Kendini tanıman çok hoşHaklısın reis ya niye artistleniyorum ki. Bomboş bir kişiliğim.![]()
Kendini tanıman çok hoşHaklısın reis ya niye artistleniyorum ki. Bomboş bir kişiliğim.![]()
Tanımasam konuşmazdım zaten. Boş konuşmayı sevmem. Gerçi bunu diyen ben konu dışında çok boş yorumlar yapıyorum. Bruh. Ama olsun en azından 2000'i aşkın mesajım var ve bu sallamama engel değil.Kendini tanıman çok hoş![]()
AynenHaklısın reis ya niye artistleniyorum ki. Bomboş bir kişiliğim.![]()
Tanımasam konuşmazdım zaten. Boş konuşmayı sevmem. gerçi bunu diyen ben konu dışında çok boş yorumlar yapıyorum. Bruh. Ama olsun en azından 2000'i aşkın mesajım var ve bu sallamama engel değil.![]()
Bunu sen oluşturamazsın demir yığıntısı. Bunu Recep Baltaş bilir. HoneyStone yazmaya elim gitmedi. Türkiyede siyaset yaparcasına korkuyorum...Yeni kural çıktı artık 2500 mesaj altında sallayamazsın.
Bu tavırlarla burada fazla yaşayamayacığını düşünüyorum.Daha hesabı açalı 1 yıl olmuş kime artistleniyorsun burada 10 yıllık hesaplarda var.
Ne yani imamlara ayrımcı bir forum mu burası! Daha da zevkim gitti. (!)
Bunu sen oluşturamazsın demir yığıntısı. Bunu Recep Baltaş bilir. honeystone yazmaya elim gitmedi. Türkiye'de siyaset yaparcasına korkuyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.