Sapphire Nitro'ya sallayan Recep Baltaş'a güldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dün gelmiş, 100 mesaj bile atmamış adam bana gülmüşmüş. Çok üzüldüm ya 😅 Sapphire almaya devam et o zaman, bana ne...

Hocam tahmini ben ne zaman gülme hakkını elde edeceğim? Eleştiri hazımsızlığı özelliğiiniz olduğunu Youtube videolarınızda hiç belli etmemişsiniz meğersem..

1593880994129.jpg

Herkes eleştiri yapabilir, herhangi bir kişi Sapphire önermeyebilir veya da önerebilir. Konuyu açan arkadaş güldüm vesaire yerine edepli bir şekilde söyleseydi, Sonrasında gelen mesaj ise ona göre düzgün olabilirdi ama yine de pek adaplı bir cevap olduğunu düşünmüyorum. Kurucunun Yöneticinin tavrı kişiye göre değil yazılan mesaja göredir büyük ihtimal.

Yapılan mevcut testlerde RX 5700 XT modelinin en iyi ürünü Sapphire Nitro ve Gigabyte Gaming serisi olduğu zaten belli. Tartışmak bile gereksiz. ASUS zaten TUF modelinde hatalı olduğunu kabul etti boşuna tartışıyorsunuz, gerisi fanboyluk yapmaya girer...

Daha dün gelmiş, 100 mesaj bile atmamış adam bana gülmüşmüş. Çok üzüldüm ya 😅 Sapphire almaya devam et o zaman, bana ne...
Tecrübe mesaj sayısına göre mi oluyor? Adam sanki o kadar yılı boşa yaşamış.

Arkadaşlar Recep Abi'nin tutumu yanlış onda hemfikiriz fakat Sapphire niye onermedigini açıklamıştı. Forumda da çokça Sapphire kullanan var. Hatta bazı kartlar için özelikle Sapphire öneren var. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat Sosyal
Fakat Sapphire'in Nitro+ Modeli bildiğim kadarıyla en az sorun çıkaran model. Dolayısıyla ks haklı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı