Sağolun hocam eve gidince bir daha test edip bakayım. Sorunun sebebi bu sıcaklık değeri olabilir diyorsunuz yani. Bugün youtube da dizi izlerkeb bile videonun üst kısımlarında kesilmeler oldu. Şu dreamspark bi cevap verae orijinal windows kurup deneyeceğim.
Hocam hdd ahci olarak gözüküyor. Cpu sıcaklığı 33 derece. cpu level 1 temperature 40 , level 2 55 , level 3 70 , level 4 85 derece olarak gözüküyor. Sanırım sorun işlemci sıcaklığı veya hdd nin ide olarak atanması da değil
Arkadaşlar sistem kasmaları bir anda kendi kendine geçti anlayamadım. Cs Go da ise sanırım sorun ping den kaynaklanıyormuş. Dikey eşitleme kapalı oyun içi 150 fps (yırtılmalar oluyor) menülerde 250-275 fps arası. Dikey eşitlemeyi kapatınca 60 fps sabit ve yırtılmalar geçiyor. Sizce bu değerler normal midir ? Pes 2016 yükledim denemek için sorunsuz bir şekilde en yüksek ayarlarda 0 kasma ile oynattı. Gerçekten çok mutlu oldum. Fakat
@benns isimli arkadaş 320 fps aldığını ve hiç takılma donma olmadığını söyleyince acaba problemlerim devam etmekte mi diye bir düşündüm. Sizce değerler normal mi ? Şimdi denemek için yüksek performans isteyen bir oyun yükleyeceğim.
Yok pes 16 dada kasmalar var