Sapphire R9 380 vs MSI R9 380

Dostum sakın aklın karışmasın, Sapphire iyi bir marka. Şu ana kadar kullandığım hiçbir Sapphire sorun çıkarmadı ve soğutmaları da gayet iyiydi. Alırsan kesinlikle pişman olmazsın.

Ben de aynı kartlar arasında kaldım ve araştırma yaptım. En alttaki linkte acayip detaylı bir şekilde Asus, MSI ve Sapphire R9 380 modellerini karşılaştırmışlar.

Kartların arasında öyle çok fark yok. Isınma, ses, güç tüketim ve performans testlerinin hemen hemen hepsinde MSI en geride. Bu benim dikkatimi çekti. Isınma ve ses konusunda 3 kartta hemen hemen aynı. Benchmark'larda Asus ön plana çıkarken, oyun testlerinde Sapphire ön planda. Ben alacağım zaman tercihimi Sapphire'den yana kullanabilirim.

Reviewed: ASUS, MSI and Sapphire R9 380
(Yazının diğer sayfalarına göz atmayı unutmayın.)

r9 380 saphire nitro kullanıcısıyım dostum ben herhangi bir ses veya rahatsız edecek bır durumlar karsılasmadım bilgin olsun hatta ve haatta cok sasırdım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı