Sapphire R9 390X alınır mı?

SAPPHIRE alabilirsin. Son ürünlerinde tek bir sıkıntı bile göremedim. SAPPHIRE R9 390X'in fiyat konusunda ki konumu harika. Rahatlıkla al.

Hocam ben de aynı R9 390X MSİ aldım. Aradan en iyi soğutan ve FPS veren MSI'dır. Kesinlikle MSI alınmalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire, Nitro modelleri ile daha kaliteli kartlar çıkardı. Koskoca AMD'nin partneri Sapphire. R9 380 ve 380X'in Nitro modellerini inceleyen siteler gayet olumlu yorumlar yapmış hem kalite olarak hem soğutma olarak.

Eğer kasanızda 2 tane falan fan varsa o kartın sıcaklık açığını azaltabilir. Elbet başka markalara bakman daha iyidir ancak odan çok sıcak değil ise Sapphire de alınabilir. Bu arada 2. el alırken dikkat et.

Ben Sapphire R9 380 kullandım, kart çok ısınıyordu ve çok sesli çalışıyordu.Daha sonra, Msi Gtx 970 Gaming 4G'ye geçtim sessizlik,performans ve serinlik neymiş öğrendim.

Bende MSI GTX 970 kullanıcısıyım yeni aldım daha ısınma olarak 60 derece görmedim performansta Full HD ultrada gayet canlı akıcı sorunsuz kullanıyorum. Soruna gelince

Sapphire R9 390X alınır neden alınmasın ama bazı oyunlarda (sayılıdır) AMD sorunlu çalışıyor (artifact) ve bir çok görüntü teknolojisinden yoksun olması (-) yönü (örnek Nvidia PhysX Teknolojisi muazzam bişey bence) tabi ama classic düz oyuncuyum diyosan sana gereken performansı verir!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı