Sapphire R9 390x Alınır mı ?

Sapphire R9 390x vs Msi R9 390

• Sapphire R9 390x

Oy: 13 61,9%
  • Msi R9 390

Oy: 8 38,1%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi r9 390 kullanıyorum fan sesini daha duymadım.

Hayır bu modelde fan sesi yaşamassın.

Daha ne diyebilirim bilmiyorum ben olsam Sapphire R9 390X Tri-X alırdım.
17 kişiden 11 i R9 390x i önermiş. Benimde aklımda o vardı. Almayı düşünüyorum şuanda zaten internetten alacağım için eğer beğenmezsem 14 gün içerisinde iade etme hakkım var.

Ya arkadaşlar tamam sapphire'i savunun (ki bence bu bile saçma) ama msi Asus gibi markalarla karşılaştırmayın. @Adion 'a sonuna kadar katılıyorum. 70-80 tl fazla verip çok çok daha iyi bir marka almak varken gidip kötüsünü almayın bence. He illa ki sapphire alacağım diyorsaniz da inşallah saphhire kart alıp sıkıntı çekmeyen az insandan birisi olrsunuz ne diyim.

Ya arkadaşlar tamam sapphire'i savunun (ki bence bu bile saçma) ama msi Asus gibi markalarla karşılaştırmayın. @Adion 'a sonuna kadar katılıyorum. 70-80 tl fazla verip çok çok daha iyi bir marka almak varken gidip kötüsünü almayın bence. He illa ki sapphire alacağım diyorsaniz da inşallah saphhire kart alıp sıkıntı çekmeyen az insandan birisi olrsunuz ne diyim.
Kardeşim daha önce hiç Sapphire kart kullandın mı ? Ben sene boyunca Sapphire HD 3850 kullandım bir sorununu görmedim sıcaklık desen en fazla 81 dereceyi görmüştüm. Fan sesi desen evet biraz fan sesi yüksekti ama onuda Nitro modelleri ile düzelttiler.
17 kişiden 11 i R9 390x i önermiş. Benimde aklımda o vardı. Almayı düşünüyorum şuanda zaten internetten alacağım için eğer beğenmezsem 14 gün içerisinde iade etme hakkım var.
Dostum sen onlara bakma insanlar kendilerinin alamıyacağı veya ulaşamıyacağı hedefler yüzünden başkaları o hedefe ulaşabilecekken onu caydırmak ister, sen kimseye kulak asma Sapphire R9 390X'i al şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem topladım. Ayın 10'unda maaşımı aldığımda toplayacağım. Ancak ekran kartına hâlâ karar veremedim?

Almak istediğim ekran kartı: Sapphire R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Bu ekran kartını almak istiyorum. Fiyatı gerçekten hoşuma gitti ve bana üst düzet performans vereceğine inanıyorum. Ama Sapphire markasını çok fazla kötüleyen var aldıktan sonra ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
Karşılaştığım bu sorunları Sapphire markası çözmez mi ?

Eğer o kartı almazsam bu kartı alacağım: MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512Bit 2Dvi Hdmi DP

Amd kartlarda en iyi soğutma MSI kartlardaymış duyduğum kadarıyla. Ancak şöylede bir şey var. Aralarında çok küçük bir miktar fiyat farkı olmasına rağmen birisi GTX 970 düzeyinde performans verirken diğeri GTX 980 düzeyince performans veriyor. Ben almışken en iyisini en iyi fiyata almak istiyorum.

Ekran kartı hariç topladığım sistemi aşşağıda vereceğim. Ancak fotoğraftakinin aksine
Kasa: Zalman Z3 Plus Mid Tower ( PSU'suz)
Güç Kaynağı: Zalman 600w 80+ Bronz sertfikalı bir güç kaynağı olacak.

Topladığım sistem ise bu;

Eki Görüntüle 128850
Kardeşim tesadüfen gördüm istersen monitör ile ilgili bir konu hakkında yardımcı olayım.

1- Benq 24" GL2460
2- Benq 24" GL2460HM
Gördüğün üzere seçtiğin monitöre ait iki seri bulunmakta. Aynı özelliklere sahip, görüntü açısından hiçbir değişiklik yok, ancak senin seçtiğin seride hdmi ve displayport bulunmamakta günümüz oyunları kaliteli ekran kartları ile oynamak için Hdmi veya Displayport tercih ediliyor bunu birçok incelemede @Recep Baltaş söyledi. Yani uzun lafın kısası Benq 24" GL2460HM tercih edin. (y):sinsi:

Kardeşim daha önce hiç Sapphire kart kullandın mı ? Ben sene boyunca Sapphire HD 3850 kullandım bir sorununu görmedim sıcaklık desen en fazla 81 dereceyi görmüştüm. Fan sesi desen evet biraz fan sesi yüksekti ama onuda Nitro modelleri ile düzelttiler.
Sen yaşamamış olabilirsin. Senin sorun yaşamaman başkalarının da yaşamayacağı anlamına gelmez. Ha, diyeceksin Asus, MSI, Gigabyte alsa yaşama ihtimali yok mu? Var. Fakat Sapphire'ye oranla daha düşük.
Dostum sen onlara bakma insanlar kendilerinin alamayacağı veya ulaşamayacağı hedefler yüzünden başkaları o hedefe ulaşabilecekken onu caydırmak ister
Doğru olanı söylemek caydırma ise evet caydırıyoruz. Yakın fiyata daha iyisini alabilirken neden gidip Sapphire gibi sorunlu bir marka alsın? Şuan Sapphire önererek arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz ve gelip doğru bilgi verenlere laf ediyorsunuz.

Her neyse konu gereksiz yere uzadı. R9 390X alabiliyorken de R9 390 düşünmen saçma olduğundan ben direkt olarak onu eliyorum. Eğer bütçeni 80 TL daha aşamıyorsan Sapphire R9 390X alabilirsin. Fakat bana kalırsa ne yap ne et 80 TL daha ver, kafan rahat olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı