R9 390x Gtx980 seviyesinde bir kart ve Gtx980 e göre daha ucuz. Nvidia fan boyu değilim. Sadece performans istiyorum. Ayrıca zenginde değilim 3 eksik 5 fazlasına bakmak zorundayım.Sapphire veya AMD her neyse. Nvidia olsun bes fazla olsun.
En iyisi falan değil. Aksine diğer markalar göre kullanıcıların daha çok sorun yaşadığı bir marka.Sadece AMD ile çalışan Sapphire bu alanda en iyisi diyebiliriz.
Bildiğim kadarıyla ellerinde farklı bir markanın ürünü olmadığından dolayı Sapphire kullanmışlardı. Emin olun tavsiye isteseniz Recep Abi de Sapphire dışında bir marka önermeye çalışacaktır.Bu Sapphire karşı olan marka düşmanlığı Recep abi'nin R9 270X GTA V incelemesinden sonra sona ermişti sanıyordum.
Havaya uçurmuyor. Fakat diğer markalara oranla kalitesi ve sunduğu destek daha kötü.Sapphire markası sanki takıldığı bilgisayarı havaya uçurur gibi bir muamele görüyor.
Adil bir şekilde söylüyorum zaten bunları. Marka düşmanlığı falan da yaptığım yok. Kalite ortada.Lütfen bırakın şu marka düşmanlığını adil olun.
Evet, teknoloji bu sonuçta. Gidip en iyisinden de alsan sorun çıkabilir. Fakat diğer markalara oranla daha fazla sorun çıkarma olasılığına sahipse ve o fiyat civarına alabileceğim daha iyi bir ekran kartı varsa neden onu almayayım?Hangi marka olursa olsun sorun çıkartma kapasitesine sahiptir.
Zorla kabul ettirdiğim yok. Ben kendi düşüncelerimi ve diğer insanların yaşadığı deneyimleri paylaşıyorum. İsterse alabilir. Fakat sonrasında yaşayacağı sorunlardan sorumlu değilim. Çünkü ben önermedim.Kendi doğrularınızı ve düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirmeye zorlamayın.
O fiyat civarında başka bir kart önerir misin?En iyisi falan değil. Aksine diğer markalar göre kullanıcıların daha çok sorun yaşadığı bir marka.
Bildiğim kadarıyla ellerinde farklı bir markanın ürünü olmadığından dolayı Sapphire kullanmışlardı. Emin olun tavsiye isteseniz Recep Abi de Sapphire dışında bir marka önermeye çalışacaktır.
Havaya uçurmuyor. Fakat diğer markalara oranla kalitesi ve sunduğu destek daha kötü.
Adil bir şekilde söylüyorum zaten bunları. Marka düşmanlığı falan da yaptığım yok. Kalite ortada.
Evet, teknoloji bu sonuçta. Gidip en iyisinden de alsan sorun çıkabilir. Fakat diğer markalara oranla daha fazla sorun çıkarma olasılığına sahipse ve o fiyat civarına alabileceğim daha iyi bir ekran kartı varsa neden onu almayayım?
Zorla kabul ettirdiğim yok. Ben kendi düşüncelerimi ve diğer insanların yaşadığı deneyimleri paylaşıyorum. İsterse alabilir. Fakat sonrasında yaşayacağı sorunlardan sorumlu değilim. Çünkü ben önermedim.
Sonuç olarak isterseniz alabilirsiniz. Fakat o fiyat civarına alabileceğiniz daha güvenilir bir kart varken neden onu tercih etmeyesiniz?
Nitro serisinde R9 390x modeli var mı acaba ? Var ise link verir misin ?Sapphire Nitro serisi alırsanız ısınma sorunu yaşamazsınız diyorum.
İlk mesajımda zaten önermiştim. Arada 85 TL civarı bir şey var. Fakat değeceğini düşünüyorum. Gigabyte GV-R939XG1 GAMING-8GD R9 390X 8GB GDDR5 512Bit 16x PCIe 3.0 | sanalmarketimO fiyat civarında başka bir kart önerir misin?
Nitro serisinde R9 390x modeli var mı acaba ? Var ise link verir misin ?
Benim ilk mesajımda almak istediğimi belirtip link verdiğim kart buydu zaten. Teşekkür ederim.Sapphire R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Açıklamaya Nitro diye yazmamışlar fakat kartona bakınca Nitro serisi olduğunu anlayacaksınız.
2 fanlı tasarım ile 3 fanlı tasarım arasında ne gibi farklar var acaba ?İlk mesajımda zaten önermiştim. Arada 85 TL civarı bir şey var. Fakat değeceğini düşünüyorum. Gigabyte GV-R939XG1 GAMING-8GD R9 390X 8GB GDDR5 512Bit 16x PCIe 3.0 | sanalmarketim
Soğutmada fan sayısı her zaman büyük bir etken olmuyor. Bu yüzden 1 fan fazla diye soğutması harika sanmayın. Ayrıca benim bunu önermemdeki asıl neden soğutma değil, marka kalitesi.2 fanlı tasarım ile 3 fanlı tasarım arasında ne gibi farklar var acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.